vrijwilligers

Dementievriendelijk Oldenzaal: help jij mee?

 

Dementie komt steeds vaker voor. De kans dat je ermee te maken krijgt, ook in je vrijwilligerswerk, wordt steeds groter. Hoe reageren jij en je collega's op een klant met dementie? In de GOED training leer je in herkenbare situaties om de signalen van dementie te herkennen en hier je service op aan te passen.

Lees meer..

Nieuwsbrief vrijwilligers

 

Om onze vrijwilligers op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen binnen Impuls, versturen wij viermaal per jaar een nieuwsbrief naar onze vrijwlligers. 

Lees meer..

Word 'December Buddy'!

 

December is een maand vol tegenstrijdigheden. Vrolijke reclames, stemmige muziek om je voor te bereiden op activiteiten rond Sinterklaas, Kerst en jaarwisseling, het gezellig samen zijn in welke vorm dan ook. Gourmetten met de gehele familie, cadeaus onder de kerstboom, spelletjes doen. Contact met vrienden en familie wordt in december als extra gezellig en belangrijk ervaren. Maar wat is er nog mogelijk in deze Coronatijd? En wat als je niemand hebt om samen de feestdagen mee door te brengen? Help jij ons mee?

Lees meer..

Vrijwilligerscentrale Impuls

 

Wilt u weten of vrijwilligerswerk iets voor u is? Of zoekt u vrijwilligers voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

Vrijwilligerscentrale Impuls

Michgoriushuis

Marktstraat 10

7571 ED  Oldenzaal

Tel. 0541 57 1414

mail: info@vcoldenzaal.nl

 

Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken!

 

Vrijwilligerswerk als teambuilding

 

Steeds vaker krijgt de Vrijwilligerscentrale een vraag van bedrijven naar de mogelijkheid om in de vorm van een afdelings- of teamuitje vrijwilligerswerk te doen. 

Lees meer..