activiteiten cursussen diensten

Opnieuw zoeken..

Alleen, hoe dan verder (start mei 2022)


In mei a.s. starten we weer met de bijeenkomsten ‘Alleen, hoe dan verder'. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor weduwen en weduwnaars van 60 jaar en ouder.

 

Impuls organiseert in mei bijeenkomsten voor mensen vanaf 60 jaar die het afgelopen jaar hun partner hebben verloren. Het overlijden van een partner brengt veel verdriet met zich mee. Tijdens zes middagen wordt er met de deelnemers gesproken over deze moeilijke tijd. De eerste drie bijeenkomsten staan in het teken van het verlies en het verdriet. Herkenning  en steun vinden bij elkaar is dan het doel.

 

Tijdens de laatste drie bijeenkomsten is het gesprekonderwerp: ‘hoe pak je de draad weer op’.  Welke mogelijkheden biedt Oldenzaal op het gebied van (vrije) tijdsbesteding, vrijwilligerswerk, vakanties etc. Ook vragen op het gebied van wonen, vormen van ondersteuning en zorg kunnen aan de orde komen. Uit de afgelopen jaren is gebleken dat de deelnemers ook na deze bijeenkomsten nog contact houden en steun vinden bij elkaar.

 

De bijeenkomsten worden geleid door Louis Harmelink, educatief begeleider van senioren en seniorencoach. Een kennismakingsgesprek maakt onderdeel uit van deze bijeenkomsten.

 

De data en locatie wordt nog bekend gemaakt.

 

Wilt u meer informatie dan kunt u bellen met Louis Harmelink via 06 3988 9978 of naar Impuls via 0541 571414. De kosten voor deelname bedragen €25,- voor 6 bijeenkomsten. Als u het moeilijk vindt om de eerste keer alleen te komen, mag u gerust iemand meenemen. Aanmelden kan bij Impuls via info@impuls-oldenzaal.nl.

 

 

 

tijd 14.00 uur
kosten 25,- voor 6 bijeenkomsten
persoon Louis Harmelink
telefoon 0541 571414
locatie breedwijs
datum(s)31-12-2022

Meer datums...