activiteiten cursussen diensten

Opnieuw zoeken..

Alleen, hoe dan verder (start oktober 2021)


In oktober starten we weer met de bijeenkomsten ‘Alleen, hoe dan verder'. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor weduwen en weduwnaars van 60 jaar en ouder.

 

Impuls organiseert twee keer per jaar (in het najaar en in het voorjaar) bijeenkomsten voor mensen vanaf 60 jaar die het afgelopen jaar hun partner hebben verloren. Het overlijden van een partner brengt veel verdriet met zich mee. Tijdens zes middagen wordt er met de deelnemers gesproken over deze moeilijke tijd. De eerste drie bijeenkomsten staan in het teken van het verlies en het verdriet. Herkenning  en steun vinden bij elkaar is dan het doel.

 

Tijdens de laatste drie bijeenkomsten is het gesprekonderwerp: ‘hoe pak je de draad weer op’.  Welke mogelijkheden biedt Oldenzaal op het gebied van (vrije) tijdsbesteding, vrijwilligerswerk, vakanties etc. Ook vragen op het gebied van wonen, vormen van ondersteuning en zorg kunnen aan de orde komen. Uit de afgelopen jaren is gebleken dat de deelnemers ook na deze bijeenkomsten nog contact houden en steun vinden bij elkaar.

 

De bijeenkomsten worden geleid door Louis Harmelink, docent oudereneducatie en seniorencoach. Een kennismakingsgesprek staat gepland in de maand september. Als u zich aanmeld krijgt u hiervoor een uitnodiging. De eerste groepsbijeenkomst is op donderdag 7 oktober om 14.00 uur in het gebouw Breedwijs, Helmichstraat 42b in Zuid Berghuizen.

 

Wilt u meer informatie dan kunt u bellen naar telefoonnummer 0541571414. De kosten voor deelname bedragen €25,- voor 6 bijeenkomsten. Als u het moeilijk vindt om de eerste keer alleen te komen, mag u gerust iemand meenemen. 

 

 

tijd 14.00 uur
kosten 25,- voor 6 bijeenkomsten
persoon Ria Heijdens
telefoon 0541 571414
locatie breedwijs
datum(s)

Meer datums...