activiteiten cursussen diensten

Opnieuw zoeken..

Alzheimer Café


Het Alzheimer Café Oldenzaal is een informeel trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden, hulpverleners en andere belangstellenden. Na meerdere bijeenkomsten online te hebben aangeboden, kan de organisatie melden dat het Alzheimer Café van donderdag 30 september a.s. weer een fysieke bijeenkomst zal zijn! Deze zal worden gehouden in het Michgoriushuis aan de Marktstraat 10 te Oldenzaal. 

 

Tijdens dit Alzheimer Café staan we stil bij de Wereld Alzheimer Dag. We besteden aandacht aan een ‘dementie vriendelijke samenleving’. Mensen met dementie willen vaak zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen evt. samen met partner. Ook is het voor hen belangrijk om mee te blijven doen aan activiteiten in hun buurt of stad. Welke rol kun je daar als buurt(bewoner) in spelen?  De sprekers van deze avond zullen ingaan op de vraag ‘hoe betrek je de buurt’. U leert in dit informatieve bijeenkomst wat u zou kunnen doen en betekenen voor een naaste met dementie.  

 

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom voor de inloop in het Michoriushuis aan de Marktstraat 10 te Oldenzaal. Het programma zal om 19.30 uur starten en duurt tot 21.00 uur. U kunt uzelf aanmelden via Impuls door te bellen naar 0541-571414 of te e-mailen naar info@impuls-oldenzaal.nl.

 

Opgeven kan tot uiterlijk maandag 27 september. Bij de ingang wordt een coronavaccinatie bewijs gevraagd of een recente negatieve coronatest. 

 

 

 

 

tijd 19.00 uur - 21.00 uur
kosten GRATIS
persoon Ria Heijdens
telefoon 0541 571414
locatie Oldenzaal
datum(s)

Meer datums...