activiteiten cursussen diensten

Opnieuw zoeken..

MantelZorgCafé


Iedere tweede maandagmiddag van de maand is er een Mantelzorgcafé voor mantelzorgers en diegene die zij verzorgen. Hier staan ontspanning en elkaar ontmoeten centraal. Ook zijn er gastvrouwen en gastheren aanwezig om u daar waar nodig is bij te staan. Een mantelzorgconsulent is aanwezig voor informatie en advies over alles wat met mantelzorg te maken heeft. 

 

Het MantelZorgCafé wordt afwisselend georganiseerd bij Paal 12 (Vondellaan 12, De Thij) en bij boerderij Stakenboer (Burgemeester Wallerstraat, Zuid-Berghuizen). De toegang is gratis.

 

U bent op 9 september van harte welkom bij Paal 12 van 13.30 uur tot 15.30 uur. Om elkaar gezellig te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Vanmiddag is er aandacht voor Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Er worden tips en trucs gegeven aan de mantelzorger,  hoe kun je het beste omgaan met je naaste met NAH? Voor meer informatie kunt u bellen met Impuls op nummer 0541 571414.

 

Steunpunt Mantelzorg Oldenzaal heeft ± 600 ingeschreven mantelzorgers en 65 vrijwilligers die worden ingezet om de mantelzorgers te ontlasten. Wilt u meer weten over het MantelZorgCafé of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger, neem dan contact op met Impuls!

 

 

tijd 13.30 uur tot 15.30 uur, iedere 2e maandag van de maand
kosten gratis, consumpties zijn voor eigen rekening
persoon Lydia Veltman
telefoon 0541 571414
locatie Oldenzaal
datum(s)31-12-2020

Meer datums...