activiteiten cursussen diensten

Opnieuw zoeken..

Online Alzheimer Café


Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners en familieleden en vrienden. Door de coronamaatregelen wordt het Alzheimercafé online gehouden, via ZOOM. Er wordt dan telkens een thema behandeld en er zullen deskundigen aan het woord komen.

 

Wilt u meekijken? Het eerstevolgende online Alzheimer Café wordt gehouden op donderdagavond 29 april 2021 van 19.15 uur tot 20.15 uur. Stuur een mailtje naar info@impuls-oldenzaal.nl. Wij sturen u dan de inloggegevens toe zodat u met ZOOM deel kunt nemen. 

 

Het onderwerp van het online Alzheimer Café van 29 april is:

 

  • Onbegrepen gedrag bij dementie door Kristel Koenders-Richters, GZ psycholoog bij Livio

 

Mensen met dementie doen soms dingen die u niet begrijpt. Dit zogenoemde onbegrepen gedrag komt heel vaak voor. Zo’n 80 tot 90 procent van de mensen met dementie vertoont vroeg of laat ander gedrag. Onder onbegrepen gedrag valt al het gedrag van de persoon met dementie dat door deze persoon zelf en/of zijn omgeving als moeilijk hanteerbaar wordt ervaren. Om daar goed mee om te gaan, is het van belang het gedrag te begrijpen. Als u de oorzaak kunt achterhalen kunt u de juiste aanpak of behandeling kiezen.

 

 

 

 

 

kosten GRATIS
persoon Ria Heijdens
telefoon 0541 571414
locatie Oldenzaal
datum(s)27-05-2021

Meer datums...

Aanmelden

Aanmelden


aanhef Vrouw       Man
voornaam
voorletters
tussenvoegsel
achternaam
geboortedatum
adres
postcode woonplaats
e-mail
telefoon
ik ga akkoord met de leveringsvoorwaarden      
betalingswijze Gratis