activiteiten cursussen diensten

Opnieuw zoeken..

Ouder- en Kindgroep


Voor jou als ouder…

 

…is de Ouder & Kind Groep een gezellige plek, waar je met andere ouders ervaringen kunt uitwisselen over je kind(eren), opvoeden, het ouderschap en alles wat daarmee te maken heeft.

 

Als ouder loop je soms tegen praktische zaken of problemen aan. En dan is het fijn om hierover te kunnen praten en ervaringen te kunnen delen. En misschien vind je het fijn om te praten over alles wat je bezig houdt rondom je kind: eten, slapen, zindelijk worden, kinderdagverblijf, school, opvoeden, spelen, kinderziektes, regelen van oppas, enzovoort.

 

De Ouder & Kind Groep is een plek waar je extra informatie en tips kunt krijgen over deze onderwerpen en ervaringen kunt uitwisselen met andere ouders. 

 

Onder begeleiding van een sociaal werker besteden we aandacht aan steeds een ander thema. Bijvoorbeeld zindelijkheid, moeilijke eters, taalontwikkeling of zelfvertrouwen van je kind. Daarnaast ondernemen we creatieve activiteiten en uitstapjes. Ook kan er een deskundige uitgenodigd worden die informatie kan geven over specifieke zaken. Denk hierbij aan een consulent van de ouder- en kindzorg, een voet-expert of iemand van de muziekschool.

 

Voor je kind...

…is de Ouder & Kind Groep een veilige plek waar hij/zij onder begeleiding van de (vrijwillige) kinderoppas lekker kan spelen met verschillend speelmateriaal en met andere kinderen. De Ouder & Kind Groep is een plek waar je kind langzaam kan wennen even zonder jou te zijn. Tevens is het een goede voorbereiding op de peuterspeelzaal.

 

Ouders met kinderen tot 4 jaar zijn van harte welkom. We komen wekelijks op woensdagmorgen bij elkaar bij Boerderij Stakenboer aan de Burg. Wallerstraat. Wel graag van te voren opgeven.

  

Wil je meer informatie of aanmelden? Bel dan 0541 - 57 14 14 en vraag naar Ellen Reuvers. Mailen kan ook: info@impuls-oldenzaal.nl

 

 

 

 

tijd woensdagochtend 09.30-11.30 uur bij Boerderij Stakenboer
kosten 6,00 per maand, incl. koffie/thee, en (vrijwillige) kinderoppas
persoon Ellen Reuvers
locatie Oldenzaal
datum(s)31-12-2022

Meer datums...