activiteiten cursussen diensten

Opnieuw zoeken..

Je bent een kei


Faalangst betekent dat je bang bent om iets fout te doen. Of dat je heel onzeker bent. Het is dus angst, die je krijgt als je iets moet doen waarvan jij denkt dat het kan mislukken. Denk maar eens aan een spreekbeurt houden of iets voorlezen in de klas. Misschien wel als je extra hulp moet vragen bij rekenen, of iets niet durft met sporten. Of als je graag wilt spelen, maar niemand vraagt je om mee te doen. Maar ook als je ergens binnenkomt waar onbekende mensen zijn. Misschien bloos je dan wat sneller, of heb je last van buikpijn…

 

Wat gaan we doen?

In de groep van ‘je bent een kei’, proberen we samen met jou deze lastige dingen wat makkelijker te maken. We doen spelletjes en creatieve opdrachten en dit is allemaal om jou te leren wat makkelijker om te gaan met onzekerheid. In de groep zitten maximaal 8 kinderen die hetzelfde meemaken als jij. En iedereen is tussen de 8 en 12 jaar. 

 

Wanneer?

De training is leuk en leerzaam en bestaat uit 9 bijeenkomsten die op donderdagmiddag plaatsvinden. We gaan starten met een nieuwe cursus in december 2021 maar je kunt je nu al aanmelden via info@impuls-oldenzaal.nl.

 

tijd donderdag 15.00-16.30 uur
persoon Ilse Brummelhuis
locatie Oldenzaal