activiteiten cursussen diensten

Opnieuw zoeken..

Je bent een Kei! (8 t/m 12 jaar)


Krijg je buikpijn bij het idee dat je een spreekbeurt moet houden? Of slaap je heel slecht als je de volgende dag een proefwerk hebt? Vind je het eng om voor de klas te staan? Of spannend om nieuwe vrienden te maken? Heb je last van faalangst?

 

Je bent niet de enige! Veel kinderen hebben hier last van. Iedereen is wel eens onzeker en zenuwachtig. 

 

In deze training "Je bent een Kei!" leer je omgaan met bange, onzekere gevoelens en faalangst. We gaan samen leren om juist meer leuke en blije gevoelens te hebben. We gaan in een gezellige groep veel leuke dingen doen: spelletjes, toneel, creatief. En alles zorgt ervoor dat jij weer een stukje steviger in je schoenen staat.

 

De training omvat 15 bijeenkomsten, bedoeld voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. De training wordt gegeven in samenwerking met Wijkracht. De kosten voor deze training bedragen € 20,- inclusief materiaal. Er kunnen maximaal 8 kinderen per groep meedoen. Op 2 maart 2020 start er een nieuwe cursus op locatie Breedwijs, op maandag van 15.00 uur tot 16.30 uur. Je kunt je hier al voor aanmelden door een mailtje te sturen naar Monique Dalenoord via m.dalenoord@impuls-oldenzaal.nl.

  

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Monique Dalenoord van Impuls, tel. 0541-571414. 

 

tijd 14 bijeenkomsten, vanaf maart 2020
kosten 20,00 per kind voor 14 lessen
locatie Oldenzaal