activiteiten cursussen diensten

Opnieuw zoeken..

Je bent een Kei! (8 t/m 12 jaar)


Krijg je buikpijn bij het idee dat je een spreekbeurt moet houden? Of slaap je heel slecht als je de volgende dag een proefwerk hebt? Vind je het eng om voor de klas te staan? Of spannend om nieuwe vrienden te maken?

 

Je bent niet de enige! Veel kinderen hebben hier last van. Iedereen is wel eens onzeker en zenuwachtig.

 

In deze training "Je bent een Kei!" leer je omgaan met bange, onzekere gevoelens. We gaan samen leren om juist meer leuke en blije gevoelens te hebben. We gaan in een gezellige groep veel leuke dingen doen: spelletjes, toneel, creatief. En alles zorgt ervoor dat jij weer een stukje steviger in je schoenen staat.

 

De training omvat 15 bijeenkomsten, bedoeld voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. De training wordt gegeven in samenwerking met Wijkracht. De kosten voor deze training bedragen € 20,- inclusief materiaal. Er kunnen maximaal 8 kinderen per groep meedoen. In september 2019 start er een nieuwe cursus op locatie Breedwijs, op maandag van 15.00 uur tot 16.30 uur. Je kunt je hier al voor aanmelden door een mailtje te sturen naar Ilse Brummelhuis via i.brummelhuis@impuls-oldenzaal.nl.

  

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Ilse Brummelhuis van Impuls, tel. 0541-571414. 

 

tijd 15 bijeenkomsten, vanaf september 2019
kosten 20,00 per kind voor 15 lessen
locatie Oldenzaal