activiteiten cursussen diensten

Opnieuw zoeken..

Project 'ik ben blij met mij'


 

Na het succes van afgelopen jaar steunt de gemeente Oldenzaal wederom het preventieve project ‘ik ben blij met mij’. In samenwerking met Juf Talent biedt Impuls een gratis groepstraining aan om aan de zelfredzaamheid te werken. Het doel van dit project is om kinderen in hun basis te verstevigen en in hun kracht te zetten.

Dit doen we door ze hun talenten te laten ontdekken en te laten geloven en ervaren dat ze persoonlijke doelen kunnen realiseren in hun leven, o.a. door zelf de regie te nemen.

 

Kinderen in hun kracht zetten en laten geloven in zichzelf, daar wordt je samen blij van!

Meedoen met clubjes, ergens in uitblinken, leren samenwerken: het lijkt er op dat ieder kind wel “ergens” bij hoort. Bij een sport of muziekles, scouting of de knutselclub. Voor kinderen waarvoor dit niet zomaar normaal is, bijvoorbeeld omdat er thuis geen geld is om aan leuke activiteiten mee te doen, of omdat ouders niet kunnen halen en brengen, of omdat er iemand erg ziek is in huis, starten we een nieuwe training: “Ik ben blij met mij”.

 

Het doel van het project is om kinderen in hun basis te verstevigen en in hun kracht te zetten. Dit doen we door ze hun talenten te laten ontdekken en te laten geloven dat ze persoonlijke doelen kunnen realiseren in hun leven. Tijdens de tien bijeenkomsten worden de kinderen op een speelse manier gespiegeld om te ontdekken waar ze echt blij van worden en…wat bij ze past. Daarnaast zullen diverse ouderbijeenkomsten worden georganiseerd met als doel om ook ouders in hun kracht te zetten en handvaten te geven om hun kinderen positief te kunnen begeleiden.

 

Het project is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 13 jaar die opgroeien in een situatie waar de financiële mogelijkheden beperkt zijn. Aanmeldingen zijn van harte welkom. Indien gezinnen belangstelling hebben, komen wij thuis langs voor een kennismaking.

  

 

Wilt u meer weten over het project 'Ik ben blij met mij', of wilt u uw kind aanmelden? Neem dan contact op met Michelle Aslan-Somhorst van Impuls: m.aslan@impuls-oldenzaal.nl of bel haar via: 06 - 11 85 88 32. Kijk hier voor meer informatie.

 

 Ik ben blij met mij

persoon Michelle Aslan-Somhorst
telefoon 0541 571414 / 06-11858832
locatie Oldenzaal