activiteiten cursussen diensten

Opnieuw zoeken..

alzheimer cafe

.

Het Alzheimer Café Oldenzaal is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners en familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en belangstellenden zijn van harte welkom.

 

Het Alzheimer Café komt tot nader order te vervallen.

 

Het Alzheimer Café Oldenzaal is elke laatste donderdag van de maand (behalve in juli, augustus en december) geopend in het Michgoriushuis, Marktstraat 10 te Oldenzaal. De zaal is geopend om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. De toegang is gratis. In verband met beperkte ruimte inzake de 1,5 meter regels verzoeken wij u zich vooraf aan te melden op onderstaand nummer of per mail op info@impuls-oldenzaal.nl.


Naast het geven van informatie is er ook veel ruimte om vragen te stellen en om in informele sfeer ervaringen met elkaar uit te wisselen. Ook is er regelmatig een thema. Voor meer informatie kunt u bellen naar het Michgoriushuis tel: 0541-571414.   

Geheugenspreekuur in het Michgoriushuis

Maakt u zich zorgen over uw geheugen of over het geheugen van een familielid? Bezoek dan het geheugenspreekuur, iedere eerste en derde dinsdag van de maand van 13.00-14.00 uur. 

 

Locatie: Impuls Michgoriushuis

             Marktstraat 10

             Oldenzaal