activiteiten cursussen diensten

Opnieuw zoeken..

Automaatje

Automaatje Oldenzaal rijdt weer!

 

AutoMaatje is een vervoersservice voor de minder mobiele Oldenzalers. Automaatje zorgt ervoor dat ouderen en mensen met een beperking vervoer hebben naar:

 

- het ziekenhuis

- de kapper

- supermarkt

- een verjaardag 

- een partner in een verzorgingstehuis.

- de fysiotherapie

- enz.

 

De nadruk ligt niet alleen op het vervoer, maar ook op het plezierig onderweg zijn. De deelnemer rekent na afloop contant af met de vrijwilliger op basis van de gereden kilometers. In verband met de stijging van de brandstofprijzen is de prijs per kilometer tijdelijk verhoogd naar 35 cent per kilometer (dit was 30 cent per kilometer).

 

Aanmelden

 

Wilt u een rit reserveren? Bel dan naar 0541-571410, iedere werkdag te bereiken van 10.00 tot 12.00 uur.

 

 

Wij zoeken vrijwilligers!

 

Om AutoMaatje een succes te laten worden in Oldenzaal zijn we op zoek naar vrijwilligers. Heeft u een eigen auto en vindt u het leuk om minder mobiele Oldenzalers ergens naar toe te rijden? Wordt dan ook AutoMaatje! Ook als u geen eigen auto heeft, maar wel wilt helpen, doen wij graag een beroep op u. Want naast vrijwilligers die willen rijden, zoeken we tevens ‘matchmakers’. Voor werkdagen van 10.00 tot 12.00 uur zoeken wij vrijwilligers die de telefoon beantwoorden, de aanvragen van deelnemers krijgen en deze aanvragen koppelen aan chauffeurs. 

 

U kunt van onschatbare waarde zijn voor vele minder mobiele Oldenzalers! En u bent automatisch uitgenodigd voor het gezellige 'Chauffeurscafé', eens per maand op donderdag. Neem voor meer informatie contact op met Impuls en vraag naar Karin Lubbers, k.lubbers@impuls-oldenzaal.nl.