activiteiten cursussen diensten

Opnieuw zoeken..

Automaatje

 

Anwb Automaatje ook in Oldenzaal 
 

Vanaf juni 2018 kan in Oldenzaal gebruik gemaakt worden van een ‘Automaatje’. AutoMaatje is een vervoersservice voor de minder mobiele Oldenzalers, zodat zij zo lang mogelijk kunnen blijven deelnemen aan het sociale en maatschappelijke leven. Automaatje zorgt ervoor dat ouderen en mensen met een beperking vervoer hebben naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, de kapper, maar ook om een boodschap te doen, naar een verjaardag gaan of een partner te bezoeken in een verzorgingstehuis. De nadruk ligt niet alleen op het vervoer, maar ook op het plezierig onderweg zijn.

 

Wilt u gebruik maken van Automaatje? Neem dan contact op met Impuls via het speciale telefoonnummer 0541 571410 (tussen 11.00 en 13.30 uur).
U kunt zich ook aanmelden d.m.v. het aanmeldingsformulier dat u hier vindt. Deze kunt u downloaden en invullen. Deze mag u dan mailen naar info@impuls-oldenzaal.nl, langsbrengen op het Michgoriushuis of per post naar ons toesturen.

 

De deelnemer rekent na afloop contant af met de vrijwilliger op basis van de gereden kilometers. Hiervoor wordt 30 cent per kilometer gerekend.

 

Wij zoeken vrijwilligers!

 

Om AutoMaatje een succes te laten worden in Oldenzaal zijn we op zoek naar vrijwilligers. Heeft u een eigen auto en vindt u het leuk om minder mobiele Oldenzalers ergens naar toe te rijden? Wordt dan ook AutoMaatje! Ook als u geen eigen auto heeft, maar wel wilt helpen, doen wij graag een beroep op u. Want naast vrijwilligers die willen rijden, zoeken we tevens ‘matchmakers’. Voor werkdagen van 11.00 tot 13.30 uur zoeken wij vrijwilligers die de telefoon beantwoorden, de aanvragen van deelnemers krijgen en deze aanvragen koppelen aan chauffeurs. 

 

U kunt van onschatbare waarde zijn voor vele minder mobiele Oldenzalers! Neem voor meer informatie contact op met Impuls en vraag naar Karin Lubbers, k.lubbers@impuls-oldenzaal.nl.