activiteiten cursussen diensten

Opnieuw zoeken..

Inclusief, een participatieproject

 

Wil je leren werken met je hart? Heb je talenten maar komen deze niet naar boven? Kun je goed koken, maak je prachtige kunstwerken of ben je een echte organisator? Maak dan kennis met een nieuw project in Oldenzaal. Een project waar we kijken naar wie je bent, waar je krachten liggen en waarbij we jou helpen die ene stap te maken.

 

Inclusief een plek waar je als mens je talent kan ontdekken en ontwikkelen. Alleen, of met behulp van anderen. Inclusief dient twee doelen:

 

  • samen doelen bereiken die voor ieder apart onbereikbaar zijn, werken aan een vitale gemeenschap van betrokken mensen
  • een kleine onderneming starten waarin 'verdiend' geld terug komt in de onderneming, waarbij het vergroten van de ontwikkeling voorop wordt gesteld (aanbieden cursus, stage, etc.)

 

Naast het werken in teamverband, is het ook mogelijk om te starten met individuele ideeën. Heb jij een goed idee of (kleinschalig) plan om uit te voeren? Bijvoorbeeld een workshop/cursus geven, een eigen bedrijfje ontwikkelen, maar wil je (nog) niet in teamverband werken? Dan biedt Inclusief een passende maatwerk oplossing. Je gaat individueel met ons aan de slag om jouw ideeën uit te werken en uit te voeren. Je doet waar je goed in bent, want je werkt met je eigen competenties. Wat je doet, doe je met plezier. Daarbij krijg je de begeleiding die jij nodig hebt. Een jaar lang begeleiding en faciliteiten om je droom werkelijkheid te laten worden. 

 

Binnenkort, op 18 juni, start weer een nieuwe cursus voor minimaal 6 en maximaal 8 personen. Wil je meer weten over 'Inclusief'? Neem dan contact op met Impuls, telefoon 0541 571414 en vraag naar Debora ter Horst.