activiteiten cursussen diensten

Opnieuw zoeken..

maaltijdservice

 

Maaltijdvoorziening

 

Wanneer u ouder wordt, of bij ziekte, kan het soms moeilijk zijn om de dagelijkse boodschappen in huis te halen of een dagelijks een maaltijd te bereiden. Speciaal voor de oudere inwoners van Oldenzaal zijn er verschillende mogelijkheden om die maaltijd thuis bezorgd te krijgen of betaalbaar buiten de deur te gaan eten.

 

  • Tafeltje Dekje
  • Vriesvers maaltijden
  • Samen eten in het verzorgingshuis of aanschuiven bij Open Eettafel

 

Tafeltje Dekje

 

Tafeltje Dekje zorgt ervoor dat er vijf dagen per week, van maandag t/m vrijdag, een warme maaltijd bij u thuisbezorgd wordt. De maaltijden worden in de keuken van de Apetito bereid. Na aanmelding kan er vrijwel direct worden gestart.

De kosten van een hoofdmaaltijd bedraagt € 5,75. De voor- en/of nagerechten zijn € 0,75 per component. Dieetmaaltijden zijn mogelijk. De maaltijden worden rond het middaguur warm bij u afgeleverd.

Wilt u meer informatie? Belt u ons dan op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 13.00 uur: 0541 57 1414.

 

Vriesvers maaltijden

 

Wij bieden u ook de mogelijkheid om vriesvers maaltijden te bestellen. Er is een groot assortiment beschikbaar. Een catalogus is verkrijgbaar in het Michgoriushuis. De maaltijden kosten tussen de € 4,50 en €  7,00. Het is wel noodzakelijk dat u zelf een magnetron heeft om de maaltijd op te warmen.

 

Meer weten over de maaltijdvoorziening van Impuls? Belt u ons dan op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 13.00 uur: 0541 571414.

 

Leonie Groothus en Hetty Kip

Leonie Groothus   Hetty Kip

 

Samen eten

Wanneer u het gezellig vindt om af en toe samen met anderen te eten kunt u terecht bij Impuls Breedwijs of de hieronder vermelde verzorgingshuizen. U dient zich wel van tevoren aan te melden.

 

Open Eettafel Breedwijs: iedere donderdag aan de Helmichstraat 42b.

 

Mee-eten bij de Molenkamp,: bel 0541 516105 om de mogelijkheden te bespreken

Mee-eten bij de Mariahof, bel 0541 513274 om de mogelijkheden te bespreken

Mee-eten bij de Scholtenhof, bel 0541 513433 om de mogelijkheden te bespreken.

Mee-eten bij de Abdij, bel 06 24144261 om de mogelijkheden te bespreken.