activiteiten cursussen diensten

Opnieuw zoeken..

onafhankelijke clientondersteuning

 

Heeft u behoefte aan hulp bij vragen over bijvoorbeeld wonen, werken of geldzaken? Wilt u ondersteuning bij instanties zoals de gemeente of huisarts? Of wilt u uw eigen zelfredzaamheid vergroten? Of is er sprake van een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking, waardoor extra ondersteuning gewenst is?

 

Neem dan contact op met de onafhankelijke clientondersteuner van Impuls. De ondersteuning is gratis en uw belang staat altijd voorop.

 

Welke soorten diensten vallen onder cliëntondersteuning?

 

  • Clientondersteuning bestaat in praktijk uit verschillende diensten, zoals het geven van informatie en advies, vraagverheldering, kortdurende ondersteuning, bemiddeling en verwijzing, hulp bij klachten en (voorkomen) van bezwaar en beroep.
  • Clientondersteuning is altijd onafhankelijk. 
  • De ondersteuning is van tijdelijke aard. Indien er langdurig en structureel hulp gewenst is, zoeken wij met u naar de juiste passende steunstructuur. Wij willen u op weg helpen en een steuntje in de rug bieden.

 

Wij zoeken nadrukkelijk de samenwerking met zorginstanties en de gemeente zodat er altijd een goed en actueel beeld is van de ontwikkelingen op zorggebied.

 

 

Heeft u vragen? U kunt een afspraak maken met onze onafhankelijke clientondersteuner via telefoonnummer 0541 57 14 14.