Boescool55+

Cognitieve fitness 55+


Lichamelijke én mentale fitheid verbeteren? Doe dan mee met de nieuwe cursus Cognitieve fitness voor 55+. Deze cursus richt zich op het houden én verbeteren van uw lichamelijke en cognitieve fitheid*. En als je je lichamelijk en geestelijk fitter voelt, heeft dit invloed op je dagelijks bezigheden. Je kunt beter nadenken, plannen maken, oplossingen bedenken en je hebt meer energie. 

Naast de wekelijkse les ga je thuis ook aan de slag om je fitheid te verbeteren. Hiervoor krijg je een werkboek met daarin verschillende oefeningen zoals jongleren, denkoefeningen en ademhalingsoefeningen. De lessen zijn overigens niet alleen goed voor je, maar ook heel leuk om te doen. Plezier hebben is immers ook heel belangrijk!

* Met cognitieve fitheid wordt je geheugen, concentratie en intelligentie bedoeld. Het Trimbos Instituut onderschrijft de effecten van Cognitieve Fitness.

De cursus

De cursus duurt 15 weken en de les van anderhalf uur, bestaat uit 3 onderdelen: lichamelijke inspanning, mentale uitdaging en ontspanning. We praten ook over de invloed van voeding op gezondheid en we doen allerlei leuke en inspannende oefeningen.

De kosten voor de cursus bedragen Euro 189,- en start op woensdag 7 september van 10.30-12.00 uur. Aanmelden of meer informatie? Mail Anky Loohuis van Impuls of bel: 0541 571414

meld je aan

Handige informatie

Datum:
07 september 2022

Locatie:
Oldenzaal, wordt nog bekend gemaakt.

Tijd:
10:30 - 12:00 uur

Agenda    Bekijk ook deze activiteiten