Alarmering

Veel mensen willen graag in hun eigen huis blijven wonen. Dan kan personenalarmering een goede hulp zijn. Met een simpele druk op de knop is hulp binnen handbereik.

De alarmknop kun je ook gebruiken wanneer je je zich niet veilig voelt, als je iets niets vertrouwt in of als je wordt lastiggevallen in huis. Aarzel dan niet en druk op de knop! De meldcentrale kan snel contact leggen met de politie. Zij komen dan in actie.

Hoe werkt het alarmsysteem?

Je krijgt een zendertje dat je als hanger om de nek kunt dragen of als armband om uw pols. Deze zender draag je altijd. Mocht je iets overkomen dan kun je op de knop van de zender drukken. De zender geeft dan een alarmsignaal af. Dit signaal komt binnen enkele seconden binnen bij de Meld- en Zorgcentrale. Deze centrale is 7 dagen per week en 24 uur per dag bemand door een verpleegkundige. De verpleegkundige heeft direct contact met jou, je kunt via een kastje in je huis met de verpleegkundige praten.

In noodgevallen wordt direct je huisarts of een ambulance gewaarschuwd.

Kosten

De kosten voor personenalarmering bedragen Euro 25,- per maand. Dit is inclusief hulpverlening, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Je betaalt eenmalig aansluitkosten: Euro 60,-

Bij verlies van de halszender of armband bedragen de kosten hiervoor ca. Euro 200,- (prijs 2022) inclusief voorrijkosten. De zender moet dan namelijk opnieuw ingesteld worden.

Contact

Wil je meer informatie, of personenalarmering afsluiten, bel ons dan via telefoonnummer: 0541 571414 of mail naar info@impuls-oldenzaal.nl.

Wil je meer informatie?    Bekijk deze activiteiten