over Impuls

FIT & MOVE weer van start!

 

Heb jij iemand waar je voor zorgt, bijvoorbeeld een kind met een beperking, een partner of ouder die zorg nodig heeft? En wil je even tijd voor jezelf en lekker een uurtje bewegen per week? Doe dan mee met Fit & Move!

 

 

Lees meer..

Maak je vereniging of stichting dementievriendelijk!

 

Dementie komt steeds vaker voor. De kans dat je ermee te maken krijgt, ook in je vrijwilligerswerk, wordt steeds groter. Hoe reageren jij en je collega's op een klant met dementie? In de GOED trainingen leer je in herkenbare situaties om de signalen van dementie te herkennen en hier je service op aan te passen.

Lees meer..

Foto's bekijken van Vakantieklas Doen?


Dat kan! Je hebt wel even een wachtwoord nodig. Dit kun je opvragen bij de begeleiders van Vakantieklas Doen.

Lees meer..

Jaarverslag 2019

 

Ons jaarverslag 2019 is klaar! Wij zijn trots op de prestatie die wij in dit dynamische jaar hebben neergezet.


We hebben veel kunnen betekenen voor vele Oldenzalers. Benieuwd? Klik dan hier voor het volledige verslag.

Lees meer..

Zomeractiviteiten voor kinderen van de basisschool

 

Van 28 juli t/m 13 augustus worden er, samen met de Bibliotheek Oldenzaal, leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen van 4-12 jaar. Doe jij mee?

Lees meer..

Vergoeding ouderbijdrage

 

Ouders die gedurende de sluiting van de kinderopvang hun facturen hebben doorbetaald, komen in aanmerking voor vergoeding door de overheid als zij kinderopvangtoeslag ontvangen.

 

Hoe is dit nu geregeld (stand van zaken per 8 juni 2020)?

 

Lees meer..

Problemen met uw buren? 

 

 

Bel Buurtbemiddeling!

 

Nu we allemaal meer thuis zijn vallen u misschien meer dingen in de buurt op. Want niet alleen ú bent meer thuis, maar uw buren ook. Het kan dus zo maar zijn dat u meer ziet en hoort van elkaar. Een blaffende hond, schreeuwende kinderen, klussende buren, een rokende barbecue, harde muziek …

Lees meer..

Bijdrage voor Impuls van Oranje Fonds

 

Het Oranjefonds heeft Impuls een bijdrage toegekend van maximaal Euro 5.000,- voor het project ‘Samen zijn we Oldenzaal, van jong tot oud’.

Lees meer..

Begeleiding bij schoolwerk

 

Het schoolwerk thuis doen, kan erg lastig zijn! Je moet opeens je kind helpen met school. Dat kan strijd geven of misschien je vindt de lesstof zelf ook lastig.

Lees meer..

Nieuwsbrief voor senioren en mantelzorgers 

 

In deze tijden, die voor veel mensen lastig zijn, brengen we een extra nieuwsbrief uit. Vanaf 1 juni a.s. zullen we van de wekelijkse nieuwsbrief, overgaan op een maandelijkse nieuwsbrief.

Lees meer..

Corona in Turks, Engels, Arabisch en Tigrinya

 

Hier leest u informatie over corona in het Turks, Engels, Arabisch en Tigrinya. De persconferenties zijn hier in verschillende talen te bekijken.

 

 

Lees meer..

*  *   Update Corona virus (28 mei)

 

 

Door het RIVM en de overheid zijn inmiddels vergaande maatregelen genomen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Impuls volgt deze maatregelen. 

 

Door deze maatregelen zijn wij genoodzaakt onze activiteiten tot 1 juni te laten vervallen. Daarna bekijken we het opnieuw. Uiteraard kunt u ons bellen voor vragen of een praatje op 0541-571414.

Lees meer..

Actief na school

 

 

Zit je op het Twents Carmel College locatie Potskampstraat en heb je na school zin om wat te doen met anderen? Blijf dan op dinsdagmiddag tussen 13.00 uur en 16.30 uur even op school. We organiseren er verschillende leuke sport- en cultuuractiviteiten speciaal voor jou!

Lees meer..

Palet verhuist naar het Michgoriushuis

 

Vanaf 25 februari 2020 is Palet, onderdeel van Impuls, te vinden aan de Marktstraat 10 (het 'Michgoriushuis).

Lees meer..

Alzheimer cafe

 

Het Alzheimer Café Oldenzaal is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners en familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en belangstellenden zijn van harte welkom.

Lees meer..