over Impuls

Jonge mantelzorgers in Oldenzaal

 

In de gemeente Oldenzaal worden jonge mantelzorgers ondersteund door Impuls in samenwerking met JMZ Go! (onderdeel van SIZ Twente).

Lees meer..

Mantelzorg en corona

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u zich veel zorgen maakt over corona. Zeker wanneer u voor een kwetsbaar familielid of bekende zorgt.

Lees meer..

Impuls in beeld

 

We hebben een bijzonder en vreemd jaar achter de rug. Toch hebben we in 2020 niet stilgezeten.

Lees meer..

Uitkomst mantelzorg enquête

 

Eind 2020 hielden we een enquête onder onze mantelzorgers. De resultaten van deze enquête leest u hier.

Online training ‘GOED omgaan met dementie’ 

 

Help jij mee om Nederland dementievriendelijker te maken? Nu door de coronamaatregelen veel activiteiten van verenigingen, clubs etc. stil liggen heb je misschien tijd om een online training te volgen. Gewoon thuis, achter je computer. Met de training krijg je meer informatie over bijv. het herkennen van dementie. Iedereen kan dementievriendelijk worden!

Lees meer..

Nieuwsbrief vrijwilligers

 

Om onze vrijwilligers op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen binnen Impuls, versturen wij viermaal per jaar een nieuwsbrief naar onze vrijwlligers. 

Lees meer..

verhuur ruimtes

 

Impuls biedt organisaties de mogelijkheid om ruimtes te gebruiken voor (maatschappelijke) activiteiten. U kunt hierbij denken aan vergaderruimtes (maximaal 40 personen), een lokaal om bijvoorbeeld bewegingslessen te geven (zoals yoga, gym of streetdance), (computer-)trainingslokalen etc. 

 

De ruimtes bevinden zich in Breedwijs(Helmichstraat 42b) boerderij Stakenboer (Burg. Wallerstraat) en in het Michgoriushuis (Marktstraat 10) te Oldenzaal. Wilt u meer informatie over de faciliteiten die wij bieden, neem dan contact op met Impuls via telefoonnummer 0541-571414 of per mail: info@impuls-oldenzaal.nl. 

Lees meer..

Inloopspreekuur openbaar vervoer senioren

 

Tot nader bericht vervalt het inloopspreekuur voor senioren in het Michgoriushuis.

Lees meer..

BoesCool 55+

 

Goed nieuws voor de Oldenzalers die meer willen bewegen: Binnenkort gaat er weer een ronde beweegactiviteiten bij BoesCool55+ van start.

Lees meer..

Twents Zilver – Kwiek met kunst!

 

Bij Twents Zilver, Kwiek met Kunst gaat men uit van ieders positieve gezondheid. Wat kan er allemaal wél! Zij bouwen graag met u aan de toekomst. Hiervoor zetten zij  hun kunsttalent in om mensen te inspireren ook kunstzinnig aan de slag te gaan. Alles voor meer leefplezier. Binnen het project ‘Twents Zilver, Kwiek met Kunst’ bieden zij verschillende activiteiten om als oudere weer kunstzinnig aan de slag te gaan.

Lees meer..

'Deel je zorg' 

 

Goed zorgen voor een ander is iets moois. Zorg daarbij echter ook goed voor jezelf. Door over je zorg(en) te praten, je grenzen aan te geven en hulp te zoeken als het nodig is. 

Lees meer..

Dementievriendelijk Oldenzaal: help jij mee?

 

Dementie komt steeds vaker voor. De kans dat je ermee te maken krijgt, ook in je vrijwilligerswerk, wordt steeds groter. Hoe reageren jij en je collega's op een klant met dementie? In de GOED training leer je in herkenbare situaties om de signalen van dementie te herkennen en hier je service op aan te passen.

Lees meer..

FIT & MOVE weer van start!

Let op: fit & move komt tijdelijk te vervallen i.v.m. de aangescherpte maatregelen. 

 

Heb jij iemand waar je voor zorgt, bijvoorbeeld een kind met een beperking, een partner of ouder die zorg nodig heeft? En wil je even tijd voor jezelf en lekker een uurtje bewegen per week? Doe dan mee met Fit & Move!

 

 

Lees meer..

Foto's bekijken van Vakantieklas Doen?


Dat kan! Je hebt wel even een wachtwoord nodig. Dit kun je opvragen bij de begeleiders van Vakantieklas Doen.

Lees meer..

Jaarverslag 2019

 

Ons jaarverslag 2019 is klaar! Wij zijn trots op de prestatie die wij in dit dynamische jaar hebben neergezet.


We hebben veel kunnen betekenen voor vele Oldenzalers. Benieuwd? Klik dan hier voor het volledige verslag.

Lees meer..