over Impuls

Creatief Café

 

Op zondagmiddag 31 maart organiseert Impuls een creatieve middag voor senioren.

Lees meer..

Sportieve activiteit voor jonge mantelzorgers

 

Op zaterdag 20 april is er een actieve ochtend voor jonge mantelzorgers tussen 12 en 21 jaar in Sportcentrum Vondersweijde. Een mooie samenwerking tussen SIZ Twente en Impuls maken deze actieve en gezellige ochtend mogelijk.

 

Lees meer..

Wekelijks Sociaal Team in de Walgaarden

 

Iedere donderdag van 14.30 uur - 15.30 uur is er een spreekuur in de Ontmoetingsruimte van de Walgaarden. Een wijkverpleegkundige en een ouderenadviseur zitten voor u klaar om vragen te beantwoorden of hulp te bieden.

Lees meer..

Gratis sportieve activiteiten voor volwassenen

 

Wilt u samen actief bezig zijn? Vanaf woensdag 27 februari organiseren Impuls en FC Noaber iedere woensdagmiddag een activiteit voor volwassenen. Doet u mee?

Lees meer..

Cursussen

 

Er worden regelmatig cursussen gegeven voor mantelzorgers. 

Lees meer..

NL Doet 15 maart groot succes!

 

Vrijdag 15 maart a.s. stond weer in het teken van het landelijke NL Doet, de grootste landelijke vrijwilligersactie van Nederland. 

Lees meer..

Zwemfun op 13 en 20 maart

 

 

Op woensdag 13 en 20 maart kun je voor Euro 1,- weer lekker zwemmen!

Lees meer..

Yoga

 

Ben jij mantelzorger? En wil jij lekker je hoofd leeg maken? Kom dan op maandag- of woensdagochtend naar Boerderij Stakenboer.

Lees meer..

Sportinstuif de Thij

 

In februari en maart 2019 is er 1 keer in de 2 weken een sportinstuif voor kinderen die op de basisschool zitten. Kom jij ook?

 

 

Lees meer..

Activiteiten voor Mantelzorgers en ouderen

 

Bij Impuls organiseren we tal van activiteiten voor o.a. mantelzorgers en ouderen. Kom gerust eens langs! 

 

 

Lees meer..

Onshelptons.nl

 

Het afgelopen jaar is door Impuls, de Gemeente Oldenzaal, WBO Wonen en de Bibliotheek hard gewerkt aan de realisatie van de website 'Onshelptons.nl'. Deze nieuwe website is voor Oldenzalers dé gids voor vragen over welzijn, zorg en samen leven. 

Lees meer..

Alzheimer cafe

 

Het Alzheimer Café Oldenzaal is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners en familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en belangstellenden zijn van harte welkom.

Lees meer..

Anwb Automaatje vanaf juli ook in Oldenzaal 

 

Vanaf 2 juli 2018 kan in Oldenzaal gebruik gemaakt worden van een ‘Automaatje’. AutoMaatje is een vervoersservice voor de minder mobiele Oldenzalers, zodat zij zo lang mogelijk kunnen blijven deelnemen aan het sociale en maatschappelijke leven.

Lees meer..

Team 'Jeugd en Gezin'

 

Het team Jeugd en Gezin van Impuls heeft als doel om ouders en jeugdigen (kinderen en jongeren) ondersteuning te bieden bij hun ontwikkeling, bij het opgroeien en opvoeden in het sociaal domein, om zo bij te dragen aan hun geluk. Een belangrijk onderdeel hierin is het vroegtijdig signaleren van problemen en risico’s met een aanpak die effectief is om verdere (dure) zorg te voorkomen. 

 

Lees meer..

Wat kunnen wij voor jou doen?

 

Voor jongeren van 12 tot 18 jaar is er bij Impuls genoeg te beleven.

Lees meer..