over Impuls

Verhuizing kinderinloop De Thij naar Bully

 

Het kinderwerk van Impuls gaat verhuizen! We verlaten onze plek bij De Linde aan de Zandhorstlaan en gaan vanaf 24 september naar het complex van hockeyclub Bully aan de Sportlaan.

Lees meer..

Lekker bewegen tijdens BoesCool55+!

 

Tijdens BoesCool55+ openen vele Oldenzaalse verenigingen en beweegaanbieders voor de 55-plusser hun deuren.

Lees meer..

Slagfit in Oldenzaal

 

Oldenzaalse 55+ers kunnen binnenkort letterlijk aan de slag met bewegen! Want half oktober start docente Elly van der Sluis in samenwerking met Impuls met Slagfit in Oldenzaal.

Lees meer..

Nationale Voorleeslunch

 

Op vrijdag 4 oktober is het Nationale Ouderendag. Bekende en onbekende Nederlanders lezen die dag voor aan ouderen tijdens de 'Nationale Voorleeslunch'.

Ook in Oldenzaal wordt er een Voorleeslunch georganiseerd voor ouderen. Deze wordt georganiseerd door Impuls in samenwerking met de Bibliotheek Oldenzaal.

Maarten Spanjer heeft dit jaar het voorleesverhaal geschreven.

 

Lees meer..

Vrijwilligersprijs 2019

 

Op 12 december wordt de jaarlijkse Vrijwilligersprijs uitgereikt. Vanaf 7 oktober 2019 kunt u hier een bijzondere vrijwilliger of vrijwilligersorganisate voordragen!

Wereld Alzheimer Dag

 

Zaterdag 21 September is het Wereld Alzheimer Dag. Dit jaar is het thema van deze dag ’Samen bewegen’. In Oldenzaal worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd.

Lees meer..

Fietst u mee op zondag 29 september?

 

Het is weer tijd voor een nieuwe fietstocht voor senioren! Fietst u dit keer ook weer mee?

Lees meer..

Gym voor 55-plussers

 

Vindt u het leuk om samen te bewegen? En bent u 55+? Doe dan mee met de gymlessen voor senioren. De gymlessen worden gegeven in de De Oostpoort aan de Oostwal én in de Walgaarden.

Lees meer..

‘Ik ben blij met mij’ gaat van start! 

 

Na de zomervakantie start er weer een groepstraining ‘Ik ben blij met mij. Dit keer voor kinderen van 10 t/m 13 jaar. Samen met Juf Talent biedt Impuls een groepstraining aan voor kinderen om aan de zelfredzaamheid te werken. Het doel van dit project is om kinderen in hun basis te verstevigen en in hun kracht te zetten.

Lees meer..

Cursus: de kracht van herinneringen

 

Informatieve en gezellige bijeenkomsten voor mantelzorgers én mensen met dementie, met gratis lunch!

 

Bent u mantelzorger van een partner, moeder, vader of andere naaste met dementie? Wilt u graag samen iets ondernemen én elkaar beter begrijpen? Dan zijn onze Kracht van Herinneringen bijeenkomsten voor u.

Lees meer..

Evaluatierapport Armoede 2019

 

Onlangs is het evaluatierapport Armoede verschenen.

Lees meer..

Overzicht beweegactiviteiten 55-plussers

 

In Oldenzaal worden verschillende activiteiten aangeboden die geschikt zijn voor 55-plussers. Zou u meer willen bewegen en hebt u nog wat tijd over in de week?

Lees meer..

Mannen kookgroep Impuls 

 

Bent u een man, 55+, en houdt u van koken? Dan is de mannen kookgroep misschien iets voor u.

Lees meer..

Wekelijks Sociaal Team in de Walgaarden

 

Iedere donderdag van 14.30 uur - 15.30 uur is er een spreekuur in de Ontmoetingsruimte van de Walgaarden. Een wijkverpleegkundige en een ouderenadviseur zitten voor u klaar om vragen te beantwoorden of hulp te bieden.

Lees meer..

Gratis sportieve activiteiten voor volwassenen

 

Wilt u samen actief bezig zijn? Vanaf woensdag 27 februari organiseren Impuls en FC Noaber iedere woensdagmiddag een activiteit voor volwassenen. Doet u mee?

Lees meer..