over Impuls

verhuur ruimtes

 

Impuls biedt organisaties de mogelijkheid om ruimtes te gebruiken voor (maatschappelijke) activiteiten. U kunt hierbij denken aan vergaderruimtes (maximaal 40 personen), een lokaal om bijvoorbeeld bewegingslessen te geven (zoals yoga, gym of streetdance), (computer-)trainingslokalen etc. 

 

De ruimtes bevinden zich in Breedwijs(Helmichstraat 42b) boerderij Stakenboer (Burg. Wallerstraat) en in het Michgoriushuis (Marktstraat 10) te Oldenzaal. Wilt u meer informatie over de faciliteiten die we bieden, neem dan contact op met Impuls via telefoonnummer 0541-571414 of per mail: info@impuls-oldenzaal.nl. 

Lees meer..

Vrijwilligers gezocht voor 't Nije Kuierdroad

 

Ben jij handig met tablets, apps, beeldbellen en mobiele telefoons? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Lees meer..

Inloopspreekuur openbaar vervoer senioren

 

Tot nader bericht vervalt het inloopspreekuur voor senioren in het Michgoriushuis.

Lees meer..

BoesCool 55+

 

Goed nieuws voor de Oldenzalers die meer willen bewegen: Binnenkort gaat er weer een ronde beweegactiviteiten bij BoesCool55+ van start.

Lees meer..

Workshops bij Breedwijs

 

Binnenkort zijn er een aantal leuke workshops te volgen bij Breedwijs. Doe jij mee?

Lees meer..

SOVA training weer van start

 

In november starten Impuls en Wijkracht, bij voldoende deelname, weer met een SOVA (sociale vaardigheden) training voor kinderen in de leeftijd van 9-12 jaar.

Lees meer..

Yoga en bootcamp voor de jonge mantelzorger

 

Ben jij tussen de 4 en 21 jaar en zorg jij voor een naaste? En heb je zin om lekker fanatiek te bewegen en daarnaast te ontspannen? Doe dan mee met yoga en bootcamp op zaterdag 31 oktober!

Lees meer..

Twents Zilver – Kwiek met kunst!

 

Bij Twents Zilver, Kwiek met Kunst gaat men uit van ieders positieve gezondheid. Wat kan er allemaal wél! Zij bouwen graag met u aan de toekomst. Hiervoor zetten zij  hun kunsttalent in om mensen te inspireren ook kunstzinnig aan de slag te gaan. Alles voor meer leefplezier. Binnen het project ‘Twents Zilver, Kwiek met Kunst’ bieden zij verschillende activiteiten om als oudere weer kunstzinnig aan de slag te gaan.

Lees meer..

Campagne 'Deel je zorg' gaat van start

 

Goed zorgen voor een ander is iets moois. Zorg daarbij echter ook goed voor jezelf. Door over je zorg(en) te praten, je grenzen aan te geven en hulp te zoeken als het nodig is. 

Lees meer..

FIT & MOVE weer van start!

Let op: fit & move komt tijdelijk te vervallen i.v.m. de aangescherpte maatregelen. 

 

Heb jij iemand waar je voor zorgt, bijvoorbeeld een kind met een beperking, een partner of ouder die zorg nodig heeft? En wil je even tijd voor jezelf en lekker een uurtje bewegen per week? Doe dan mee met Fit & Move!

 

 

Lees meer..

Maak je vereniging of stichting dementievriendelijk!

 

Dementie komt steeds vaker voor. De kans dat je ermee te maken krijgt, ook in je vrijwilligerswerk, wordt steeds groter. Hoe reageren jij en je collega's op een klant met dementie? In de GOED trainingen leer je in herkenbare situaties om de signalen van dementie te herkennen en hier je service op aan te passen.

Lees meer..

Foto's bekijken van Vakantieklas Doen?


Dat kan! Je hebt wel even een wachtwoord nodig. Dit kun je opvragen bij de begeleiders van Vakantieklas Doen.

Lees meer..

Jaarverslag 2019

 

Ons jaarverslag 2019 is klaar! Wij zijn trots op de prestatie die wij in dit dynamische jaar hebben neergezet.


We hebben veel kunnen betekenen voor vele Oldenzalers. Benieuwd? Klik dan hier voor het volledige verslag.

Lees meer..

Bijdrage voor Impuls van Oranje Fonds

 

Het Oranjefonds heeft Impuls een bijdrage toegekend van maximaal Euro 5.000,- voor het project ‘Samen zijn we Oldenzaal, van jong tot oud’.

Lees meer..

Begeleiding bij schoolwerk

 

Het schoolwerk thuis doen, kan erg lastig zijn! Je moet opeens je kind helpen met school. Dat kan strijd geven of misschien je vindt de lesstof zelf ook lastig.

Lees meer..