volwassenen senioren

Inloopspreekuur openbaar vervoer senioren

 

Tot nader bericht vervalt het inloopspreekuur voor senioren in het Michgoriushuis.

Lees meer..

Kom in beweging en wandel mee!

In verband met de verscherpte coronaregels raden wij u aan vooraf contact op te nemen met de betreffende praktijk over het doorgaan van de wandeling.


Wilt u wel eens wandelen maar komt het er te weinig van? Of wilt u niet alleen, maar met iemand samen wandelen? Voorjaarskriebels voelen en lekker naar buiten? Trek dan eens de stoute wandelschoenen aan en loop mee!

 

Lees meer..

BoesCool 55+

 

Goed nieuws voor de Oldenzalers die meer willen bewegen: Binnenkort gaat er weer een ronde beweegactiviteiten bij BoesCool55+ van start.

Lees meer..

Problemen met uw buren? Bel met buurtbemiddeling!

 

Een blaffende hond, schreeuwende kinderen, klussende buren, een rokende barbecue, harde muziek … zaken in uw buurt waar u zich misschien wel enorm aan ergert.

Lees meer..

Gym voor 55-plussers

 

Vindt u het leuk om samen te bewegen? En bent u 55+? Doe dan mee met de gymlessen voor senioren. De gymlessen worden gegeven in de De Oostpoort aan de Oostwal én in de Walgaarden.

Lees meer..

Nieuwsbrief voor senioren en mantelzorgers 

 

In deze tijden, die voor veel mensen lastig zijn, brengen we een extra nieuwsbrief uit. Maandelijks vindt u hier een nieuwsbrief met een leuk thema. Wilt u de nieuwsbrief graag per post ontvangen? Neem dan contact met ons op: 0541-571414 of per mail: info@impuls-oldenzaal.nl.

Lees meer..

Mannen kookgroep Impuls 

Momenteel is er geen kookgroep ivm de Corona maatregelen.

 

Bent u een man, 55+, en houdt u van koken? Dan is de mannen kookgroep misschien iets voor u.

Lees meer..

Alzheimer cafe

Let op: Het Alzheimercafe komt tot nader bericht te vervallen.

 

 

Het Alzheimer Café Oldenzaal is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners en familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en belangstellenden zijn van harte welkom.

Lees meer..

Twents Zilver – Kwiek met kunst!

 

Bij Twents Zilver, Kwiek met Kunst gaat men uit van ieders positieve gezondheid. Wat kan er allemaal wél! Zij bouwen graag met u aan de toekomst. Hiervoor zetten zij  hun kunsttalent in om mensen te inspireren ook kunstzinnig aan de slag te gaan. Alles voor meer leefplezier. Binnen het project ‘Twents Zilver, Kwiek met Kunst’ bieden zij verschillende activiteiten om als oudere weer kunstzinnig aan de slag te gaan.

Lees meer..

Formulierenservice

 

De Formulierenservice kan weer van start! Echter wel op afspraak. Dus heeft u een vraag over het invullen van een formulier of hulp nodig bij het lezen van een brief? Bel dan 0541- 57 14 14. Wij helpen u graag verder!

 

Heeft u een vraag of kunt u bijvoorbeeld een formulier niet invullen? Maak dan een afspraak met Formulierenservice.

Lees meer..

Maatje

 

Wilt u graag meer sociale contacten maar durft u de stap niet te zetten? Vindt u het moeilijk om alleen ergens op af te gaan? Impuls kan met u op zoek gaan naar een maatje. Een dame of heer die samen met u gaat kijken naar geschikte activiteiten en die ook enkele keren met u mee op stap gaat.

 

Wilt u graag een maatje? Neem dan contact met ons op!