vrijwilligers

Interview vrijwilliger De Glimlach november 2020

 

Maandelijks staat er een interview met een vrijwilliger in De Glimlach. Hier kunt u het gehele artikel met het interview met STAP nog eens nalezen.

Lees meer..

Interview vrijwilliger De Glimlach oktober 2020

Maandelijks staat er een interview met een vrijwilliger in De Glimlach. Hier kunt u het gehele artikel met het interview met Leendert Vriel nog eens nalezen.

 

Lees meer..

Interview vrijwilliger De Glimlach september 2020

Maandelijks staat er een interview met een vrijwilliger in De Glimlach. Hier kunt u het gehele artikel met het interview met Humanitas nog eens nalezen.

 

De Glimlach september 2020

 

Interview vrijwilliger De Glimlach augustus 2020

Lees meer..

Interview vrijwilliger De Glimlach juni 2020

 

Maandelijks staat er een interview met een vrijwilliger in De Glimlach. Hier kunt u het gehele artikel met het interview met Bowls nog eens nalezen.

Lees meer..

Interview vrijwilliger De Glimlach mei 2020

 

Maandelijks staat er een interview met een vrijwilliger in De Glimlach. Hier kunt u het gehele artikel met het interview de stichting Vincentius nog eens nalezen.

Lees meer..

Interview vrijwilliger De Glimlach maart 2020

 

Maandelijks staat er een interview met een vrijwilliger in De Glimlach. Hier kunt u het gehele artikel nog eens nalezen.

 

 

Lees meer..

Interview vrijwilliger De Glimlach februari 2020

 

Maandelijks staat er een interview met een vrijwilliger in De Glimlach. Hier kunt u het gehele artikel met het interview met de vrijwilliger van Aveleijn eens nalezen.

Lees meer..