Repaircafé

Repaircafé

Kapotte grasmaaier? Koffiezet apparaat hapert? Of een probleem met een ander huishoudelijk apparaat? Service in de Stad, onderdeel van Impuls, organiseert wekelijks een repaircafé. Loop gerust eens binnen op woensdagmiddag, want weggooien is zonde!

Handige vrijwilligers van het repaircafé repareren je apparaat gratis, je betaalt alleen voor eventuele onderdelen die aangeschaft moeten worden.

Wanneer?

Iedere woensdag van 13.30 uur tot 16.00 uur kun je binnenlopen bij ‘Ons Gebouw’ aan de Nijverheidsstraat 97. De ingang van het repaircafé zit aan de zijkant (Kleibultweg).

We vinden het fijn als je het apparaat ‘schoon’ brengt. Denk aan het verwijderen van een koffiefilter, haal de stofzuigerzak er uit of even een doekje erover als dat nodig is. Werkt wel zo fijn!

Soms duurt het iets langer om een apparaat te repareren en lukt het niet dezelfde dag. We bespreken dit ter plekke met je.

Meer informatie? Bel Teun Hofmeijer van Impuls via 0541 571414 of mail naar t.hofmeijer@impuls-oldenzaal.nl

kom je ook?

Handige informatie

Datum:
Elke woensdag
De eerstvolgende keer is 22 mei 2024

Locatie:
'Ons Gebouw'
Nijverheidsstraat 97 (ingang Kleibultweg)

Tijd:
13:30 - 16:00 uur

Agenda


  Bekijk ook deze activiteiten

  29 mei
  • 29 mei 2024
  • 18:30 - 20:00
  • Iedere laatste woensdag van de maand
  • W. Dingeldeinstraat 53
   De Thij, Oldenzaal

  Inloop WBO Wonen en Impuls

  Inwoners van Oldenzaal met vragen over wonen of welzijn kunnen voortaan iedere laatste woensdag van de maand terecht bij de inloop van WBO Wonen en
  Lees meer