Buurtinitiatieven

Vrijwilligerswerk bij Impuls

Bij Impuls werken veel vrijwilligers. Zij zijn enorm belangrijk voor ons! Door vrijwilligerswerk bij Impuls te doen, krijg je kansen om je talenten en kennis verder te ontwikkelen en zal iets voor een ander betekenen voor veel voldoening zorgen. 

Voor de inwoners van Oldenzaal, maar ook voor ons, zijn vrijwilligers van enorme waarde. We willen dat een ieder mee kan doen aan de maatschappij, via ons aanbod ondersteunen we dat. Vrijwilligers helpen samen met medewerkers en stagiaires het aanbod van Impuls te realiseren. Door je enthousiasme, betrokkenheid, kennis, vaardigheden, ogen en oren, contacten en ‘handen’ die je met je mee brengt, ben je van onmisbare waarde voor de uitvoering en ontwikkeling van het aanbod van Impuls!

Contact

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij Impuls? Vul dan dit formulier in, of neem dan contact op met Fenny Tolhuis, vrijwilligerscoördinator bij Impuls via telefoonnummer 0541 571414 of mail via vrijwilligers@impuls-oldenzaal.nl.

Onze vrijwilligers krijgen regelmatig onze nieuwsbrief per mail. Wil je de nieuwsbrieven nalezen? Dat kan hier:

Nieuwsbrief september 2023
Nieuwsbrief mei 2023
Nieuwsbrief januari 2023
Nieuwsbrief september 2022

Vrijwilligerswerk tijdens corona

Om je vrijwilligerswerk tijdens de coronapandemie veilig te kunnen doen, is er een checklist opgesteld.

Neem deze checklist goed door voordat je bijvoorbeeld naar een deelnemer gaat. Wij adviseren ook om, na een afspraak met een deelnemer, je gegevens achter te laten. Bij een corona besmetting kan er dan eenvoudig contact met je opgenomen worden door de GGD als zij bron- en contactonderzoek doen.