Buurtinitiatieven

Vrijwilligerswerk bij Impuls

Bij Impuls werken veel vrijwilligers. Zij zijn enorm belangrijk voor ons! Door vrijwilligerswerk bij Impuls te doen, krijg je kansen om je talenten en kennis verder te ontwikkelen en zal iets voor een ander betekenen voor veel voldoening zorgen. 

Voor de inwoners van Oldenzaal, maar ook voor ons, zijn vrijwilligers van grote waarde. We willen dat een ieder mee kan doen aan de maatschappij, via ons aanbod ondersteunen we dat. Vrijwilligers helpen samen met medewerkers en stagiaires het aanbod van Impuls te realiseren. Door je enthousiasme, betrokkenheid, kennis, vaardigheden, ogen en oren, contacten en ‘handen’ die je met je mee brengt, ben je van onmisbare waarde voor de uitvoering en ontwikkeling van het aanbod van Impuls!

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij Impuls? Neem dan contact op met Fenny Tolhuis, vrijwilligerscoördinator bij Impuls via telefoonnummer 0541 571414 of mail via vrijwilligers@impuls-oldenzaal.nl.

Als vrijwilliger krijg je regelmatig onze nieuwsbrief per mail. Wil je de nieuwsbrieven nalezen? Dat kan hier:

Nieuwsbrief mei 2024
Nieuwsbrief januari 2024
Nieuwsbrief september 2023
Nieuwsbrief mei 2023
Nieuwsbrief januari 2023

Niet pluis gevoel?

Heb je als vrijwilliger het gevoel dat iets niet klopt? Check dan hier de ‘niet-pluis kaart’ en schakel je contactpersoon bij Impuls in.

Vertrouwenspersoon

Bij Impuls hebben we ‘vertrouwenspersonen’. Je wendt je tot een vertrouwenspersoon als je slachtoffer bent geworden van bijvoorbeeld ongewenst gedrag, agressie of intimidatie door een collega, andere vrijwilliger of cliënt. Bij Impuls zijn er twee interne vertrouwenspersonen en 1 extern. Alleen het slachtoffer kan een vertrouwenspersoon inschakelen.

– Ellen Reuvers, Impuls (06 22994707)
– Fenny Tolhuis, Impuls (06 10465675)
– Huisarts H. Bijland (0541 514384)