Bewegen

Bewegen

Dat bewegen goed voor je is, is wel bekend. Maar wat past bij je? En hoe kom je er tussen? De buurtbeweegcoaches van Impuls kunnen helpen bij het kiezen. Impuls organiseert verschillende vormen van beweging. Denk aan wandeltochten, Slagfit, gym, Yoga, Walking Football en nog veel meer. Onze Buurtbeweegcoaches zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden in Oldenzaal en hebben contact met bijvoorbeeld fysiotherapeuten, wandelclubs en sportverenigingen. Ook zijn er sportlessen en activiteiten speciaal voor 55+ of voor sporters met een beperking.  Er zit vast iets voor je bij.

Bewegen voor statushouders

Bewegen en integreren in Oldenzaal is een goede combinatie. Want door sport leer je de taal maar ook hoe iets er in Nederland aan toe gaat. Impuls begeleidt hierbij door het organiseren van bijvoorbeeld fietslessen en verschillende sportlessen. Ontmoeten en plezier staat voorop! 

Bewegen voor mantelzorgers

Ontspanning en anderen ontmoeten kan heel belangrijk zijn voor Mantelzorgers. Even het hoofd leegmaken en lekker bewegen. Impuls organiseert voor deze groep regelmatig (sportieve) activiteiten zoals Yoga, wandeltochten en kegelmiddagen. Kijk in onze agenda voor een overzicht.

 

Contact

Wil je meer weten? Of bespreken wat bij jou past? Neem dan contact op met één van de buurtbeweegcoaches van Impuls! Bel naar 0541 571414 of mail naar info@impuls-oldenzaal.nl.

Bewegen voor alle leeftijden

Wil je meer informatie?    Bekijk deze activiteiten