Twents Zilver

Wil je nog graag je talent inzetten, een oude hobby weer oppakken of wil je nog heel graag eens iets uitproberen? Zing je bijvoorbeeld graag of hou je van schilderen of fotografie? Neem dan contact op met Twents Zilver. Want zij houden van zoeken naar mogelijkheden en zijn niet voor één gat te vangen.

Wat is Twents Zilver?

Kunst & cultuur is belangrijk in ieder mensenleven. Het brengt inspiratie, gespreksstof en nieuwe inzichten, hoe dan ook.  Op scholen is kunstzinnige kennismaking, talentontwikkeling en zelfexpressie inmiddels ‘gewoon’. Echter voor veel ouderen is het niet vanzelfsprekend om op latere leeftijd je talent te ontwikkelen of ‘iets te doen’ met kunst & cultuur. En dat is jammer, want samen creëren maakt je gelukkiger en houdt je lijf en geest gezonder,  het verbreedt je horizon, brengt nieuwe ontmoetingen en geeft zin in én aan je dag.

Twents Zilver is er om ouderen in Oldenzaal de kans te bieden om samen aan de slag te gaan met kunst & cultuur met begeleiding van Zilvercoaches: professionele kunstenaars, creatief therapeuten en andere gezellige leu.

Nieuwsgierig?

Wilt u eerst eens verkennen wat kunst voor u kan betekenen? Dan komen Zilvercoaches graag 3 – 5  keer bij u thuis om samen, een-op-een, te ontdekken waar uw wens en behoefte ligt of gewoon eens te kijken wat er wél kan. Daarna is er de mogelijkheid aan te sluiten bij groepsactiviteiten.

Contact

Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar Deborah ter Horst via d.terhorst@impuls-oldenzaal.nl of info@twentszilver.nl of bel ons: 0541-571414

Meld je aan voor het automaatje

Bekijk deze activiteiten