mantelzorg

Kegelen voor mantelzorgers

Na het succes van de vorige keer, komen we nog een keer terug met een beweegactiviteit: op dinsdag 17 maart kunnen mantelzorgers weer komen kegelen.

Lees meer..

 

Wat is mantelzorg?

 

Zorgen voor iemand in je naaste omgeving is heel natuurlijk. Het is vaak iets wat veel mensen gewoon doen. Bijvoorbeeld voor je kind, ouders, partner, familielid of een kennis. Wanneer diegene, voor wie je zorgt, een langdurige ziekte, beperking of psychische problemen heeft, wordt er voor lange tijd meer van je gevraagd. Dit wordt mantelzorg genoemd.

Lees meer..

Activiteiten voor mantelzorgers en senioren

 

Bij Impuls organiseren we tal van activiteiten voor o.a. mantelzorgers en senioren. Klik op onderstaande afbeelding voor een overzicht van alle activiteiten en kom gerust eens langs!

 

 

Lees meer..

Jonge mantelzorgers

 

In sommige gezinnen heeft de vader of moeder lichamelijke of psychische problemen. Of is er een broertje of zusje dat ziek is of een beperking heeft. De jonge mantelzorgers helpen vaak mee de boel thuis draaiende te houden.

Lees meer..

Mantelzorgcafé

 

Iedere tweede maandagmiddag van de maand is er een Mantelzorgcafé. Hier staan ontspanning en elkaar ontmoeten centraal.

Lees meer..

FIT & MOVE voor mantelzorgers van start!

 

Ben je tussen de 25 en 50 jaar? Zorg je voor iemand, bijvoorbeeld voor je kind die extra zorg nodig heeft, je ouder of je partner? En wil je even lekker je hoofd leeg maken? En daarnaast fitter en leniger worden?

Lees meer..