mantelzorg

Coronatest voor mantelzorgers

 

Zoals 6 mei jl. tijdens de persconferentie is aangekondigd, wordt het Corona-testbeleid uitgebreid. Per 18 mei komt ook u als mantelzorger in aanmerking voor een test en persoonlijke beschermingsmiddelen, wanneer er een vermoeden is dat het coronavirus bij uw naaste aanwezig is. 

Lees meer..

Nieuwsbrief voor senioren en mantelzorgers in Coronatijd

 

In deze tijden, die voor veel mensen lastig zijn, brengen we een extra nieuwsbrief uit. Vanaf 1 juni a.s. zullen we van de wekelijkse nieuwsbrief, overgaan op een maandelijkse nieuwsbrief.

Lees meer..

Activiteiten voor mantelzorgers en senioren

 

Bij Impuls organiseren we tal van activiteiten voor o.a. mantelzorgers en senioren. Klik op onderstaande afbeelding voor een overzicht van alle activiteiten en kom gerust eens langs!

 

 

Lees meer..

Jonge mantelzorgers

 

In sommige gezinnen heeft de vader of moeder lichamelijke of psychische problemen. Of is er een broertje of zusje dat ziek is of een beperking heeft. De jonge mantelzorgers helpen vaak mee de boel thuis draaiende te houden.

Lees meer..

 

Wat is mantelzorg?

 

Zorgen voor iemand in je naaste omgeving is heel natuurlijk. Het is vaak iets wat veel mensen gewoon doen. Bijvoorbeeld voor je kind, ouders, partner, familielid of een kennis. Wanneer diegene, voor wie je zorgt, een langdurige ziekte, beperking of psychische problemen heeft, wordt er voor lange tijd meer van je gevraagd. Dit wordt mantelzorg genoemd.

Lees meer..

Yoga

 

Ben jij mantelzorger? En wil jij lekker je hoofd leeg maken? Kom dan op maandag- of woensdagochtend naar Boerderij Stakenboer.

Lees meer..