mantelzorg

Fietstocht voor mantelzorgers op 18 augustus

 

Door de maatregelen rondom het Coronavirus, hebben we onze activiteiten lange tijd stil moet leggen. Gelukkig worden langzaamaan de activiteiten bij Impuls weer opgestart, uiteraard met inachtneming van de geldende maatregelen vanuit het RIVM. Zo ook voor u als mantelzorger!

 

Zo is er op dinsdag 18 augustus a.s. een mooie zomeractiviteit gepland. Dit keer is er een gezellige fietstocht naar fruitboerderij ‘t Düvelshöfke in Oldenzaal. Gaat u mee?

 

Lees meer..

FIT & MOVE weer van start!

 

Heb jij iemand waar je voor zorgt, bijvoorbeeld een kind met een beperking, een partner of ouder die zorg nodig heeft? En wil je even tijd voor jezelf en lekker een uurtje bewegen per week? Doe dan mee met Fit & Move!

 

 

Lees meer..

 

Wat is mantelzorg?

 

Zorgen voor iemand in je naaste omgeving is heel natuurlijk. Het is vaak iets wat veel mensen gewoon doen. Bijvoorbeeld voor je kind, ouders, partner, familielid of een kennis. Wanneer diegene, voor wie je zorgt, een langdurige ziekte, beperking of psychische problemen heeft, wordt er voor lange tijd meer van je gevraagd. Dit wordt mantelzorg genoemd.

Lees meer..

Jonge mantelzorgers

 

In sommige gezinnen heeft de vader of moeder lichamelijke of psychische problemen. Of is er een broertje of zusje dat ziek is of een beperking heeft. De jonge mantelzorgers helpen vaak mee de boel thuis draaiende te houden.

Lees meer..

Nieuwsbrief voor senioren en mantelzorgers 

 

In deze tijden, die voor veel mensen lastig zijn, brengen we een extra nieuwsbrief uit. Vanaf 1 juni a.s. zullen we van de wekelijkse nieuwsbrief, overgaan op een maandelijkse nieuwsbrief.

Lees meer..

Yoga

 

Ben jij mantelzorger? En wil jij lekker je hoofd leeg maken? Kom dan op maandag- of woensdagochtend naar Boerderij Stakenboer.

Lees meer..