mantelzorg

Uitkomst mantelzorg enquête

 

Eind 2020 hielden we een enquête onder onze mantelzorgers. De resultaten van deze enquête leest u hier.

Mantelzorg en corona

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u zich veel zorgen maakt over corona. Zeker wanneer u voor een kwetsbaar familielid of bekende zorgt.

Lees meer..

 

Wat is mantelzorg?

 

Zorgen voor iemand in je naaste omgeving is heel natuurlijk. Het is vaak iets wat veel mensen gewoon doen. Bijvoorbeeld voor je kind, ouders, partner, familielid of een kennis. Wanneer diegene, voor wie je zorgt, een langdurige ziekte, beperking of psychische problemen heeft, wordt er voor lange tijd meer van je gevraagd. Dit wordt mantelzorg genoemd.

Lees meer..

Jonge mantelzorgers in Oldenzaal

 

In de gemeente Oldenzaal worden jonge mantelzorgers ondersteund door Impuls in samenwerking met JMZ Go! (onderdeel van SIZ Twente).

Lees meer..

Nieuwsbrief voor senioren en mantelzorgers 

 

In deze tijden, die voor veel mensen lastig zijn, brengen we een extra nieuwsbrief uit. Maandelijks vindt u hier een nieuwsbrief met een leuk thema. Wilt u de nieuwsbrief graag per post ontvangen? Neem dan contact met ons op: 0541-571414 of per mail: info@impuls-oldenzaal.nl.

Lees meer..

Yoga

Let op: de yoga komt tijdelijk te vervallen i.v.m. de aangescherpte maatregelen. 

 

Ben jij mantelzorger? En wil jij lekker je hoofd leeg maken? Kom dan op maandag- of woensdagochtend naar Boerderij Stakenboer.

Lees meer..

FIT & MOVE weer van start!

Let op: fit & move komt tijdelijk te vervallen i.v.m. de aangescherpte maatregelen. 

 

Heb jij iemand waar je voor zorgt, bijvoorbeeld een kind met een beperking, een partner of ouder die zorg nodig heeft? En wil je even tijd voor jezelf en lekker een uurtje bewegen per week? Doe dan mee met Fit & Move!

 

 

Lees meer..

'Deel je zorg' 

 

Goed zorgen voor een ander is iets moois. Zorg daarbij echter ook goed voor jezelf. Door over je zorg(en) te praten, je grenzen aan te geven en hulp te zoeken als het nodig is. 

Lees meer..