mantelzorg

Mantelzorgcafé

 

U bent van harte welkom bij het Mantelzorgcafé! We vinden het fijn u weer te ontmoeten, onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers! 

Lees meer..

Activiteiten voor (ex)mantelzorgers

 

De komende maanden kun je weer lekker ontspannen en bewegen met Impuls! We organiseren namelijk leuke fietstochten, wandelingen en een kegelmiddag, speciaal voor (ex)mantelzorgers. Voor elk wat wils!

 

Lees meer..

Cursus omgaan met dementie voor mantelzorgers

 

Op donderdag 9 september 2021 starten we met een nieuwe cursus 'Omgaan met dementie voor mantelzorgers'. In 6 bijeenkomsten krijgt u informatie, tips en is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Lees meer..

 

Wat is mantelzorg?

 

Zorgen voor iemand in je naaste omgeving is heel natuurlijk. Het is vaak iets wat veel mensen gewoon doen. Bijvoorbeeld voor je kind, ouders, partner, familielid of een kennis. Wanneer diegene, voor wie je zorgt, een langdurige ziekte, beperking of psychische problemen heeft, wordt er voor lange tijd meer van je gevraagd. Dit wordt mantelzorg genoemd.

Lees meer..

Jonge mantelzorgers in Oldenzaal

 

In de gemeente Oldenzaal worden jonge mantelzorgers ondersteund door Impuls in samenwerking met JMZ Go! (onderdeel van SIZ Twente).

Lees meer..

Maandblaadje voor senioren en mantelzorgers 

Maandelijks vindt u hier het themablaadje. Wilt u dit themablaadje graag per post ontvangen? Neem dan contact met ons op: 0541-571414 of per mail: info@impuls-oldenzaal.nl.

Lees meer..

Mantelzorg en corona

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u zich veel zorgen maakt over corona. Zeker wanneer u voor een kwetsbaar familielid of bekende zorgt.

Lees meer..

Uitkomst mantelzorg enquête

 

Eind 2020 hielden we een enquête onder onze mantelzorgers. De resultaten van deze enquête leest u hier.