10 jaar Taalpunt in Oldenzaal

In 2024 bestaat Taalpunt Oldenzaal 10 jaar. Dit wordt gevierd met een gezellig feestje op donderdag 23 mei in de Bibliotheek Oldenzaal. Iedereen is welkom!

Wat is Taalpunt?

In Oldenzaal zijn er zo’n 3.000 mensen die moeite hebben met lezen, spreken en schrijven van de Nederlandse Taal. Het Taalpunt ondersteunt deze mensen met verschillende projecten zoals het Praathuis, één op één begeleiding, de voorleesexpres of het Oefenplein. Ook weten de medewerkers van het Taalpunt weten welke cursussen er zijn om iemand verder te helpen. Het Taalpunt is een initiatief van de Bibliotheek Oldenzaal, Gemeente Oldenzaal, Impuls, ROC van Twente en de Stichting Lezen en Schrijven.

Jubileumfeest
Het 10-jarige jubileum wordt gevierd op donderdag 23 mei a.s. van 15.00 uur tot ca. 17.00 uur. Inloop vanaf 14.15 uur. Er is koffie van een barista en er staat een hapje en een drankje klaar. Wethouder Murat Yilidirim is aanwezig en zal de aanwezigen welkom heten. Ook wordt het nieuwe logo voor Taalpunt Oldenzaal onthuld. Belangstellenden zijn van harte welkom bij de Bibliotheek Oldenzaal, In den Vijfhoek 75. Deelname aan het jubileumfeest is gratis.