Bewegen op een unieke locatie

Op een prachtige locatie in de buitenlucht bewegen op muziek: dat kan binnenkort bij een bijzondere activiteit voor de wat oudere inwoner van Oldenzaal.

Op donderdag 6 juni, 4 juli en 26 september kunnen inwoners meedoen met ‘Bewegen in de Palthetuin’. Op deze bijzondere plek wordt er een beweegles van 45 minuten op muziek gegeven. Deze lessen zijn geschikt voor elk niveau. Na afloop staat er koffie en een gezond tussendoortje klaar bij Sociaal Cultureel Centrum Willemien.

Voor wie

De les ‘Bewegen in de Palthetuin’ is geschikt voor iedereen maar speciaal bedoeld voor de wat oudere inwoner en voor mantelzorgers. Het niveau is aangepast zodat ook mensen zonder ervaring met bewegen mee kunnen doen. Maar ook de wat meer geoefende sporter kan meedoen. Na afloop voel je je lekker fit en kun je even uitrusten en bijpraten met anderen bij Sociaal Cultureel Centrum Willemien.

Kosten

De beweegles is gratis en je bent nergens toe verplicht. Na afloop van de buitenles staat, voor wie dat wil, koffie met een gezond tussendoortje klaar bij Willemien aan de Wilhelminastraat 5. Dit kost Euro 2,-. Hier lopen we na de les samen naar toe.

Wanneer

De buitenlessen worden gegeven op donderdagen 6 juni, 4 juli en 26 september van 10.00-10.45 uur in de Palthetuin. De ingang is via de zijkant van het Palthehuis aan de Marktstraat of via de Paradijsstraat.

Bij heel slecht weer komen de lessen te vervallen, maar bij een beetje regen gaat Bewegen in de Palthetuin gewoon door.

Voor meer informatie of aanmelden kan men contact opnemen met Anky Loohuis van Impuls via telefoonnummer 0541 571414 (tussen 08.30-12.30 uur) of per mail: info@impuls-oldenzaal.nl.