Een middag om niet te vergeten

‘Een middag om niet te vergeten’

Zo’n 280.000 mensen in Nederland hebben dementie. Dit aantal zal de komende jaren verdubbelen en een oplossing is er helaas (nog) niet. Om aandacht te vragen voor deze ziekte, en om je te informeren wat er allemaal nog wel kan met dementie vindt op zondag 9 oktober a.s. de bijeenkomst Een middag om niet te vergeten plaats. Want hoe kun je waardevol leven met dementie? En wat is er allemaal nog mogelijk als je de diagnose krijgt? Naast informatie kun je ook genieten van optredens en voordrachten van o.a. Buutreedner Karel van de Kate, Geert Christenhusz en Kaliber Kunstenschool. Ook is er een panel aan wie je vragen kunt stellen.

De middag begint om 14.00 uur tot 17.00 uur in de Hofkerk aan de Hofmeijerstraat 1 in Oldenzaal. Je kunt zo binnenlopen, de toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die met dementie te maken heeft.

De organisatie is in handen van de werkgroep Dementie Vriendelijk Oldenzaal (Zorggroep Sint Maarten, Zorgfederatie Oldenzaal, Impuls en Dementie Twente) in samenwerking met muziektheaterbureau Mélange.