Oldenzalers denken mee over leven in de wijk

Jij weet als geen ander hoe het leven is in jouw wijk! WBO Wonen, Impuls, Wijkracht en de gemeente Oldenzaal leren graag van je, hoe je jouw wijk ervaart. Je kunt ons helpen door bijgaande vragenlijst in te vullen en met ons in gesprek te gaan bij een wijkavond. De informatie die wij ophalen gebruiken wij om bijvoorbeeld te begrijpen wat belangrijk is om het samenleven in de wijk te ondersteunen, welk soort woningen in de wijk ontbreken of wat belangrijk is voor de leefomgeving.

Meedoen voor een fijne wijk

De vragenlijst is beschikbaar via de link Veerkracht in Oldenzaal (surveymonkey.com) en neemt ongeveer tien minuten in beslag.

Wijkavond

Daarnaast ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan wijkavonden, waar je rechtstreeks met vertegenwoordigers van de betrokken organisaties in gesprek kunnen gaan. De wijkavonden vinden plaats op de volgende data en locaties:

Maandag 13 mei om 19:00 in Zuid-Berghuizen
Woensdag 15 mei om 19:00 in de Essen / de Graven Es
Maandag 27 mei om 19:00 in de Thij
Woensdag 29 mei om 19:00 in het Centrum

Heb je belangstelling en wil jij meer vertellen over je wijk? Meld je dan aan bij Martijn Koers via m.koers@oldenzaal.nl, onder vermelding van je naam en de wijk waarin je woont. Na aanmelding ontvang je informatie over de locatie van de bijeenkomst.