Oproepje FC Twente Cup

De FC Twente Cup is een uniek project van 6 maanden waarbij wordt gestreden om de FC Twente Cup. Jeugdteams kunnen zich hiervoor kwalificeren door trainingen, oefenwedstrijden en buurtbijdrages uit te voeren in de eigen wijk of stad. Voor de prestaties die een team levert, krijgen zij mooie FC Twente prijzen zoals voetbalkleding of een wedstrijdkaart. Iedere maand moet het team een bijdrage leveren.

FC Appelboom
Vanuit Impuls doen we dit jaar mee met de toppers van ‘FC Appelboom’. Deze jongeren zitten allemaal op het Twents Carmel College locatie de Thij en kennen elkaar al heel lang. Ze hebben al meerdere trainingen samen gedaan en ook een oefenwedstrijd gespeeld tegen een team uit Enschede. Ook heeft het team deelgenomen aan workshops, georganiseerd door de organisatie van de FC Twente Cup. De jongens zijn heel erg enthousiast en gaan er graag voor!

Eindtoernooi
Eind mei staat het eindtoernooi gepland. Elk team dat 250 punten of meer verzamelt, kwalificeert zich voor dit toernooi.

Oproep
Op dit moment hebben de heren van FC Appelboom 146 punten. Dit betekent dat zij nog 104 punten te gaan hebben voor de kwalificatie in het FC Twente Cup toernooi! Hier willen zij uiteraard heel graag aan mee doen.

Weet jij nog een bijdrage die de jongens kunnen uitvoeren in de wijk, of heb je een ander leuk idee, meld het dan! Denk aan iets opknappen in de wijk, groenonderhoud etc. Mail je idee naar de bij begeleider Haris Hodzic, sociaal werker bij Impuls Oldenzaal. Dit kan per mail naar: h.hodzic@impuls-oldenzaal.nl

Voor meer informatie kijk op: www.fctwentecup.nl