Zorg- en Welzijnscafé voor professionals

Speciaal voor professionals uit de zorg- en welzijnssector is er een informeel Zorg- en welzijnscafé. Op het programma staat een interactief gesprek over de Innovatiegarage door Healthnovum. Hierbij worden zorgketenprocessen rondom de oudere inwoners beter en slimmer georganiseerd. Er wordt gekeken naar ‘cliëntreizen’ en naar de rol van ketenpartners hierin. Ook is er voldoende ruimte om andere professionals te ontmoeten en bij te praten. Aanmelden is niet nodig, je kunt zo binnenlopen.

Het Zorg- en welzijnscafé wordt georganiseerd door het Netwerk Welzijn & Zorg Oldenzaal en is bedoeld voor professionals die werkzaam zijn in Oldenzaal.

Het inloopcafé vindt plaats op donderdag 15 februari van 15.00-17.30 uur bij Woonzorgcentrum Gereia aan de Wilhelminastraat 150 in Oldenzaal. Het programma begint om 15.20 uur met het welkomstwoord.

Vragen? Neem dan contact op met Nicolet Kleijkers van Impuls via telefoonnummer 0541 571414 of per mail: n.kleijkers@impuls-oldenzaal.nl.

De organisatie van de cafés is in handen van het NWZO. Hierin participeren de Zorgfederatie Oldenzaal, Zorggroep Sint Maarten, Carintreggeland, Humanitas, Wijkracht, Mediant, De Bibliotheek Oldenzaal, WBO Wonen, de Gemeente Oldenzaal en Impuls.

Bekijk hier de presentatie van Healthnovum.