Sport en spel

Je bent een kei


Faalangst betekent dat je bang bent om iets fout te doen. Of dat je heel onzeker bent. Het is dus angst, die je krijgt als je iets moet doen waarvan jij denkt dat het kan mislukken. Denk maar eens aan een spreekbeurt houden of iets voorlezen in de klas. Misschien wel als je extra hulp moet vragen bij rekenen, of iets niet durft met sporten. Of als je graag wilt spelen, maar niemand vraagt je om mee te doen. Maar ook als je ergens binnenkomt waar onbekende mensen zijn. Misschien bloos je dan wat sneller, of heb je last van buikpijn…

Wat gaan we doen?

In de groep van ‘je bent een kei’, proberen we samen met jou deze lastige dingen wat makkelijker te maken. We doen spelletjes en creatieve opdrachten en dit is allemaal om jou te leren wat makkelijker om te gaan met onzekerheid. In de groep zitten maximaal 8 kinderen die hetzelfde meemaken als jij. En iedereen is tussen de 8 en 12 jaar. 

De training is leuk en leerzaam en bestaat uit 9 bijeenkomsten. Heb je belangstelling? Laat het ons dan weten, bij voldoende belangstelling starten we met een training! 

Bel 0541 571414 of mail naar info@impuls-oldenzaal.nl.

meld je aan

Handige informatie

Datum:
01 september 2022

Locatie:
volgt

Tijd:
15:00 - 17:00 uur

Agenda    Bekijk ook deze activiteiten