Ouder en kindgroep

Ouder- en kindgroep

Als ouder loop je soms tegen praktische zaken of problemen aan. En dan is het fijn om hierover te kunnen praten en ervaringen te kunnen delen. In de Ouder- en kindgroep praten we over alles wat je bezig houdt rondom je kind: eten, slapen, zindelijk worden, kinderdagverblijf, school, opvoeden, spelen, kinderziektes, regelen van oppas, enzovoort.

De Ouder & Kind Groep is een plek waar je extra informatie en tips kunt krijgen over deze onderwerpen en ervaringen kunt uitwisselen met andere ouders. Ook ben je van harte welkom als je zwanger bent en vragen hebt over bijvoorbeeld zwanger zijn of het ouderschap.

Soms nodigen we een deskundige uit om meer te vertellen over een onderwerp zoals over ouder-kindzorg, een voetdeskundige of iemand van de muziekschool.

Voor jou als ouder…

…is de Ouder & Kind Groep een gezellige plek, waar je met andere ouders ervaringen kunt uitwisselen over zwangerschap, je kind(eren), opvoeden, het ouderschap en alles wat daarmee te maken heeft.

Onder begeleiding van een sociaal werker besteden we aandacht aan steeds een ander thema. Bijvoorbeeld zindelijkheid, moeilijke eters, taalontwikkeling of zelfvertrouwen van je kind. Daarnaast ondernemen we creatieve activiteiten en uitstapjes.

Voor je kind…

…is de Ouder & Kind Groep een veilige plek waar hij/zij onder begeleiding van de (vrijwillige) kinderoppas lekker kan spelen. Er is veel speelmateriaal en er zijn andere kinderen.

De Ouder & Kind Groep is een plek waar je kind langzaam kan wennen even zonder jou te zijn. Het is een goede voorbereiding op bijvoorbeeld de peuterspeelzaal.

Wanneer?

Iedere woensdag van 09.00 uur – 11.30 uur bij Boerderij Stakenboer. Ouders met kinderen tot 4 jaar zijn van harte welkom. Wel graag van te voren even aanmelden.

De kosten bedragen Euro 6,50 per maand (inclusief koffie, thee en een (vrijwillige) oppas voor de kinderen.

Meedoen of meer informatie? Vul onderstaand formulier in, of neem contact op met Ellen Reuvers van Impuls via 0541 571414, mail e.reuvers@impuls-oldenzaal.nl

meld je aan

Handige informatie

Datum:
Elke woensdag
De eerstvolgende keer is 17 juli 2024

Locatie:
Boerderij Stakenboer
Burg. Wallerstraat 115

Tijd:
09:00 - 11:30 uur

Agenda


  Bekijk ook deze activiteiten

  15 juli
  • 15 juli 2024
  • 14:00 - 16:00
  • Elke maandag
  • Twentsch Carmel College
   locatie Potskampstraat

  Actief na school (TCC Potskampstraat)

  Zit je op het Twents Carmel College (locatie Potskampstraat) en heb je na school zin om wat te doen? Blijf dan op maandag even op school.
  Lees meer
  15 juli
  • 15 juli 2024
  • 15:00 - 17:00
  • iedere maandagmiddag
  • Paal 12
   Vondellaan 12, de Thij

  Jongereninloop 11-15

  Kletsen, film kijken, gamen, een spelletje of gewoon chillen: dat kan bij de jongereninloop (11-15 jaar) van Impuls.
  Lees meer
  15 juli
  • 15 juli 2024
  • 19:00 - 21:00
  • iedere maandagavond
  • Paal 12
   Vondellaan 12, de Thij

  Jongereninloop 15+

  Kletsen, film kijken, gamen, een spelletje of praten over wat je bezig houdt: dat kan bij de jongereninloop 15+ van Impuls.
  Lees meer