Ouder en kindgroep

Ouder- en kindgroep

Als ouder loop je soms tegen praktische zaken of problemen aan. En dan is het fijn om hierover te kunnen praten en ervaringen te kunnen delen. In de Ouder- en kindgroep praten we over alles wat je bezig houdt rondom je kind: eten, slapen, zindelijk worden, kinderdagverblijf, school, opvoeden, spelen, kinderziektes, regelen van oppas, enzovoort.

De Ouder & Kind Groep is een plek waar je extra informatie en tips kunt krijgen over deze onderwerpen en ervaringen kunt uitwisselen met andere ouders. Soms nodigen we een deskundige uit om meer te vertellen over een onderwerp zoals over ouder-kindzorg, een voetdeskundige of iemand van de muziekschool.

Voor jou als ouder…

…is de Ouder & Kind Groep een gezellige plek, waar je met andere ouders ervaringen kunt uitwisselen over je kind(eren), opvoeden, het ouderschap en alles wat daarmee te maken heeft.

Onder begeleiding van een sociaal werker besteden we aandacht aan steeds een ander thema. Bijvoorbeeld zindelijkheid, moeilijke eters, taalontwikkeling of zelfvertrouwen van je kind. Daarnaast ondernemen we creatieve activiteiten en uitstapjes.

Voor je kind…

…is de Ouder & Kind Groep een veilige plek waar hij/zij onder begeleiding van de (vrijwillige) kinderoppas lekker kan spelen. Er is veel speelmateriaal en er zijn andere kinderen.

De Ouder & Kind Groep is een plek waar je kind langzaam kan wennen even zonder jou te zijn. Het is een goede voorbereiding op bijvoorbeeld de peuterspeelzaal.

Wanneer?

Iedere woensdag van 09.30 uur – 11.30 uur bij Boerderij Stakenboer. Ouders met kinderen tot 4 jaar zijn van harte welkom. Wel graag van te voren even aanmelden..

De kosten bedragen Euro 6,- per maand (inclusief koffie, thee en een (vrijwillige) oppas voor de kinderen.

Meedoen of meer informatie? Vul onderstaand formulier in, of neem contact op met Ellen Reuvers van Impuls via 0541 571414, mail e.reuvers@impuls-oldenzaal.nl

meld je aan

Handige informatie

Datum:
Elke woensdag
De eerstvolgende keer is 14 december 2022

Locatie:
Boerderij Stakenboer
Burg. Wallerstraat 115

Tijd:
09:30 - 11:30 uur

Agenda  Bekijk ook deze activiteiten

  08 december
  • 08 december 2022
  • 09:00 - 09:45
  • Elke donderdag en vrijdag
  • Willemien
   Wilhelminastraat 5

  Dance 55+

  Hou je van dansen? Doe dan mee met Dance 55+ Docent Jeffrey van Huizen leert u verschillende dansmoves op populaire muziek. De lessen zijn voor volwassenen van 55 jaar en ouder en voor iedereen goed te doen.
  Lees meer
  08 december
  • 08 december 2022
  • 13:00 - 15:30
  • Elke week op donderdag
  • Paal 12, De Thij
   Vondellaan 12 in Oldenzaal

  Actieve Ontmoeting donderdag

  Vindt u het leuk om anderen te ontmoeten? Om gezellig samen koffie te drinken, creatief bezig te zijn of deel te nemen aan bewegingsactiviteiten?
  Lees meer
  08 december
  • 08 december 2022
  • 14:00 - 16:00
  • Elke donderdag
  • Boerderij Stakenboer
   Burg. Wallerstraat 115

  Koersbal donderdag

  Op donderdagmiddag wordt er bij Impuls koersbal gespeeld. Koersbal is van oorsprong een Australische sport en lijkt enigszins op “jeu de
  Lees meer