Ouder en kindgroep

Ouder- en kindgroep

Als ouder loop je soms tegen praktische zaken of problemen aan. En dan is het fijn om hierover te kunnen praten en ervaringen te kunnen delen. In de Ouder- en kindgroep praten we over alles wat je bezig houdt rondom je kind: eten, slapen, zindelijk worden, kinderdagverblijf, school, opvoeden, spelen, kinderziektes, regelen van oppas, enzovoort.

De Ouder & Kind Groep is een plek waar je extra informatie en tips kunt krijgen over deze onderwerpen en ervaringen kunt uitwisselen met andere ouders. Ook ben je van harte welkom als je zwanger bent en vragen hebt over bijvoorbeeld zwanger zijn of het ouderschap.

Soms nodigen we een deskundige uit om meer te vertellen over een onderwerp zoals over ouder-kindzorg, een voetdeskundige of iemand van de muziekschool.

Voor jou als ouder…

…is de Ouder & Kind Groep een gezellige plek, waar je met andere ouders ervaringen kunt uitwisselen over zwangerschap, je kind(eren), opvoeden, het ouderschap en alles wat daarmee te maken heeft.

Onder begeleiding van een sociaal werker besteden we aandacht aan steeds een ander thema. Bijvoorbeeld zindelijkheid, moeilijke eters, taalontwikkeling of zelfvertrouwen van je kind. Daarnaast ondernemen we creatieve activiteiten en uitstapjes.

Voor je kind…

…is de Ouder & Kind Groep een veilige plek waar hij/zij onder begeleiding van de (vrijwillige) kinderoppas lekker kan spelen. Er is veel speelmateriaal en er zijn andere kinderen.

De Ouder & Kind Groep is een plek waar je kind langzaam kan wennen even zonder jou te zijn. Het is een goede voorbereiding op bijvoorbeeld de peuterspeelzaal.

Wanneer?

Iedere woensdag van 09.00 uur – 11.30 uur bij Boerderij Stakenboer. Ouders met kinderen tot 4 jaar zijn van harte welkom. Wel graag van te voren even aanmelden.

De kosten bedragen Euro 6,- per maand (inclusief koffie, thee en een (vrijwillige) oppas voor de kinderen.

Meedoen of meer informatie? Vul onderstaand formulier in, of neem contact op met Ellen Reuvers van Impuls via 0541 571414, mail e.reuvers@impuls-oldenzaal.nl

meld je aan

Handige informatie

Datum:
Elke woensdag
De eerstvolgende keer is 04 oktober 2023

Locatie:
Boerderij Stakenboer
Burg. Wallerstraat 115

Tijd:
09:00 - 11:30 uur

Agenda


  Bekijk ook deze activiteiten

  28 september
  • 28 september 2023
  • 14:30 - 16:00
  • Elke donderdag (niet in vakanties)
  • Twentsch Carmel College
   locatie Leliestraat

  Actief na school (TCC Leliestraat)

  Zit je op het Twents Carmel College (locatie Leliestraat) en heb je na school zin om wat te doen? Blijf dan op donderdag even op school.
  Lees meer
  28 september
  • 28 september 2023
  • 15:00 - 17:00
  • Boerderij Stakenboer
   Burg. Wallerstraat 115

  Je bent een kei

  Op donderdag 28 september starten we met een nieuwe cursus 'Je bent een kei'.
  Lees meer
  28 september
  • 28 september 2023
  • 15:00 - 16:30
  • Elke donderdagmiddag
  • Twentsch Carmel College
   locatie De Thij, Thijlaan

  Actief na school (TCC De Thij)

  Zit je op het Twents Carmel College (locatie De Thij) en heb je na school zin om wat te doen? Blijf dan op donderdag even op school.
  Lees meer