Huisraadbank en fietswerkplaats

Aan de Nijverheidsstraat in ‘Ons Gebouw’ zijn o.a. de Huisraadbank en Fietsenwerkplaats gevestigd. Handige vrijwilligers knappen meubels en oude fietsen op die weer uitgedeeld kunnen worden aan mensen die het niet zo breed hebben. Daarnaast zijn er ook veel kleine spullen zoals serviesgoed, potten en pannen, textiel en apparatuur.

De intake verloopt via het Sociaal plein Oldenzaal.

Meubels nodig?

Heb je iets nodig? Krijg je een kindje en heb je geen geld om een ledikantje of kinderstoel te kopen? Of heb je een fiets nodig, maar kun je dit niet betalen? Neem dan contact op met het Sociaal Plein Oldenzaal via 0541 588100 (op werkdagen tussen 09.00-12.00 uur), zij gaan met je in gesprek en verwijzen je door.

VAPO

In ‘Ons Gebouw’ vind je ook de stichting Leergeld, het Repaircaf√©, de Voedselbank, Meubelbank en de kledingbank van Vincentius. Meer weten? Bel dan het Sociaal plein Oldenzaal of Impuls.

 

Wil je meer informatie?


  Bekijk deze activiteiten

  07 juni
  • 07 juni 2023
  • 13:30 - 16:00
  • Elke woensdag
  • 'Ons Gebouw'
   Nijverheidsstraat 97 (ingang Kleibultweg)

  Repaircafé

  Kapotte grasmaaier? Koffiezet apparaat hapert? Of een probleem met een ander huishoudelijk apparaat? Loop dan eens op woensdagmiddag binnen bij het repaircafé Oldenzaal.
  Lees meer