Maaltijdservice

Wanneer je ouder wordt, of bij ziekte, kan het soms moeilijk zijn om de boodschappen in huis te halen of dagelijks een maaltijd te bereiden. We bieden je verschillende mogelijkheden om een lekkere, gezonde maaltijd thuis bezorgd te krijgen.

Tafeltje Dekje

Tafeltje Dekje zorgt al meer dan 40 jaar voor gezonde, afwisselende en lekker eten. De vrijwilligers bezorgen van maandag t/m vrijdag rond het middaguur een warme maaltijd bij je thuis. Het eten worden hygiënisch en met aandacht bereid door Apetito. Wekelijk kies je zelf waar je zin in hebt en op welke dagen je dit wilt. Tafeltje Dekje is ook goed te combineren met bijvoorbeeld vriesvers of koelvers maaltijden.

Kosten Tafeltje Dekje maaltijden

Een warme hoofdmaaltijd kost ca. € 5,75. De voor- en/of nagerechten zijn € 0,75 per stuk (prijzen 2021) Eten zonder zout, een extra portie, gepureerd, dieet: alles is mogelijk. De maaltijden worden gratis door vrijwilligers bij je afgeleverd.

Vriesvers / koelvers menu’s

Liever zelf eten wanneer het u uitkomt? Dat kan met vriesvers- of koelvers eten.

Vriesvers

Er is keuze uit vele maaltijden die je in de vriezer kunt bewaren. Deze maaltijden warm je op in de magnetron. Deze vriesvers maaltijden worden wekelijks gebracht door onze vrijwilligers. Ook bij vriesvers eten zijn dieetmaaltijden mogelijk. Een vriesvers maaltijd kost tussen de Euro 5,00 en Euro 7,00 en zijn 3 maanden houdbaar in de vriezer.

Koelvers

Koelvers maaltijden zijn handig als je geen vriezer hebt en toch zelf wilt kiezen wanneer je eet. Je bewaart het eten gewoon in de koelkast en je warmt op wat je nodig hebt. Dit kan eenvoudig in de magnetron.

Bezorging door onze vrijwilligers is gratis. Je kunt vriesvers- en koelversmaaltijden ook goed combineren met Tafeltje Dekje.

Benieuwd of het iets voor u is?

Probeer het gerust! Maaltijden bezorgen kunnen wij snel regelen, meestal al voor de volgende dag. Meer weten over de maaltijdvoorziening van Impuls? Bel ons dan op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 13.00 uur: telefoon 0541 571414 of mail ons: info@impuls-oldenzaal.nl.

Wil je meer informatie?  Bekijk deze activiteiten

  08 december
  • 08 december 2022
  • 09:00 - 09:45
  • Elke donderdag en vrijdag
  • Willemien
   Wilhelminastraat 5

  Dance 55+

  Hou je van dansen? Doe dan mee met Dance 55+ Docent Jeffrey van Huizen leert u verschillende dansmoves op populaire muziek. De lessen zijn voor volwassenen van 55 jaar en ouder en voor iedereen goed te doen.
  Lees meer
  08 december
  • 08 december 2022
  • 14:00 - 16:00
  • Elke donderdag
  • Boerderij Stakenboer
   Burg. Wallerstraat 115

  Koersbal donderdag

  Op donderdagmiddag wordt er bij Impuls koersbal gespeeld. Koersbal is van oorsprong een Australische sport en lijkt enigszins op “jeu de
  Lees meer
  09 december
  • 09 december 2022
  • 10:00 - 11:00
  • Elke vrijdag
  • VV De Esch
   Operalaan 100

  Walking Football vrijdag

  Ben je op zoek naar beweging en gezelligheid? Heb je ervaring met voetbal, of heb je nog nooit gevoetbald en wil je het eens
  Lees meer