Maaltijdservice

Wanneer je ouder wordt, of bij ziekte, kan het soms moeilijk zijn om de boodschappen in huis te halen of dagelijks een maaltijd te bereiden. We bieden je verschillende mogelijkheden om een lekkere, gezonde maaltijd thuis bezorgd te krijgen.

Tafeltje Dekje

Tafeltje Dekje zorgt al meer dan 40 jaar voor gezonde, afwisselende en lekker eten. De vrijwilligers bezorgen van maandag t/m vrijdag rond het middaguur een warme maaltijd bij je thuis. Het eten worden hygiënisch en met aandacht bereid door Apetito. Wekelijk kies je zelf waar je zin in hebt en op welke dagen je dit wilt. Tafeltje Dekje is ook goed te combineren met bijvoorbeeld vriesvers of koelvers maaltijden.

Kosten Tafeltje Dekje maaltijden

Een warme hoofdmaaltijd kost ca. € 6,00. De voor- en/of nagerechten zijn € 0,85 per stuk (prijzen onder voorbehoud van wijzigingen).

Eten zonder zout, een extra portie, gepureerd, dieet: alles is mogelijk. De maaltijden worden gratis door vrijwilligers bij je afgeleverd.

Vriesvers / koelvers menu’s

Liever zelf eten wanneer het jou uitkomt? Dat kan met vriesvers- of koelvers eten.

Vriesvers

Er is keuze uit vele maaltijden die je in de vriezer kunt bewaren. Deze maaltijden warm je op in de magnetron. Deze vriesvers maaltijden worden wekelijks gebracht door onze vrijwilligers. Ook bij vriesvers eten zijn dieetmaaltijden mogelijk. Een vriesvers maaltijd kost tussen de Euro 5,00 en Euro 8,00 en zijn 3 maanden houdbaar in de vriezer.

Koelvers

Koelvers maaltijden zijn handig als je geen vriezer hebt en toch zelf wilt kiezen wanneer je eet. Je bewaart het eten gewoon in de koelkast en je warmt op wat je nodig hebt. Dit kan eenvoudig in de magnetron.

Bezorging door onze vrijwilligers is gratis. Je kunt vriesvers- en koelversmaaltijden ook goed combineren met Tafeltje Dekje.

Benieuwd of het iets voor u is?

Probeer het gerust! Maaltijden bezorgen kunnen wij snel regelen, meestal al voor de volgende dag. Meer weten over de maaltijdvoorziening van Impuls? Bel ons dan op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 13.00 uur: telefoon 0541 571414 of mail ons: info@impuls-oldenzaal.nl.

Informatiefolder Maaltijden Impuls

Wil je meer informatie?


  Bekijk deze activiteiten

  21 juni
  • 21 juni 2023
  • 14:00 - 16:00
  • Willemien
   Wilhelminastraat 5

  Informatiebijeenkomst Veilig Vluchten

  Ken je de vluchtroute in je huis? Je bent boven in je huis en beneden breekt brand uit, weet je hoe de vluchtroute is? Je woont in een appartement en dan breekt er brand uit. De lift mag je niet gebruiken. Wat
  Lees meer
  05 juni
  • 05 juni 2023
  • 09:30 - 12:00
  • Meerdere dagen
  • Willemien, creatief lokaal
   Willeminastraat 5

  Creatief café

  In het Creatief café ben je van harte welkom om te tekenen, schilderen, breien, haken: alles kan en
  Lees meer
  05 juni
  • 05 juni 2023
  • 10:00 - 12:00
  • Elke maandag
  • Boerderij Stakenboer
   Burg. Wallerstraat 115

  Koor ‘Impulsief’

  Wekelijks lekker een uurtje zingen! Liedjes van vroeger of liederen die fijn in het gehoor liggen. Bij Koor Impulsief wordt muziek gezongen die je zelf leuk vindt. Het gaat om het samen zingen en daaraan plezier
  Lees meer