Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk doen

Heb je wat uurtjes over en wil je je tijd zinvol besteden? Denk dan eens aan vrijwilligerswerk! Wij helpen je graag aan een passende klus. Eenmalig of vaker. Met dieren, mensen of liever achter de schermen. Bel ons gerust of kijk eens op
vrijwilligerinoldenzaal.nl voor een overzicht.

Voordelen van vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk is werk dat je onbetaald en zonder verplichting doet, voor anderen of voor de samenleving. Je doet het in de tijd die jou schikt en het is je eigen keuze. Meestal doe je vrijwilligerswerk bij een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk, bijvoorbeeld in de zorg, in welzijn, sport, cultuur en onderwijs. Of je helpt iemand bijvoorbeeld met klussen in huis of het bijhouden van de tuin.

Zinvolle vrijetijdsbesteding

Voor veel mensen is het doen van vrijwilligerswerk een fijne manier om vrije tijd te besteden. Je ontmoet nieuwe mensen, je doet ervaringen op en je ontwikkelt jezelf. En je kunt echt iets voor een ander betekenen! Soms vergroot vrijwilligerswerk je kansen op betaald werk.

Vacaturebank Oldenzaal

In Oldenzaal vind je alle vrijwilligersklussen op de website www.vrijwilligerinoldenzaal.nl. Kom je er niet uit? De Vrijwilligerscentrale van Impuls helpt je graag zoeken. We kennen de organisaties en helpen bemiddelen.

Zoekt jouw organisaties vrijwilligers?

Ook hierbij kunnen wij helpen. We hebben een groot bestand met inwoners die graag een steentje bij willen dragen. Je kunt je vacature vrijblijvend plaatsen op www.vrijwilligerinoldenzaal.nl. Ook als jouw organisatie zich vrijwillig wil inzetten, bijvoorbeeld als onderdeel van een teamuitje, denken we graag met je mee.

Contact

De Vrijwilligerscentrale van Impuls is bereikbaar via telefoonnummer 0541 571414 of per mail: vrijwilligers@impuls-oldenzaal.nl

Wil je meer informatie?


  Bekijk deze activiteiten

  27 september
  • 27 september 2023
  • 13:30 - 16:00
  • Elke woensdag
  • 'Ons Gebouw'
   Nijverheidsstraat 97 (ingang Kleibultweg)

  Repaircafé

  Kapotte grasmaaier? Koffiezet apparaat hapert? Of een probleem met een ander huishoudelijk apparaat? Loop dan eens op woensdagmiddag binnen bij het repaircafé Oldenzaal.
  Lees meer