VoorzieningenWijzer Oldenzaal

Impuls werkt aan je welzijn!

We vinden het heel belangrijk dat iedereen mee kan doen aan de maatschappij. Daar helpen we graag een handje bij! Of je nu jong bent of oud! Hier tref je een overzicht aan van onze diensten en activiteiten. Heb je vragen? Bel of mail ons dan gerust!

Opgroeien

Er verandert veel in je leven als je een kind krijgt. Maar ook als je kind ouder wordt heb je misschien duizend-en-één vragen over het opgroeien en opvoeden. Dan is het fijn om te weten dat je bij Impuls terecht kunt.
Lees meer

Ouder worden

De mensen worden tegenwoordig steeds ouder. Bij het ouder worden kun je te maken krijgen met problemen. Impuls biedt ondersteuning bij problemen die kunnen ontstaan als je ouder wordt. We hebben handige oplossingen en je kunt ons bellen voor een luisterend oor of advies.
Lees meer

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk is werk dat je onbetaald en zonder verplichting doet, voor anderen of voor de samenleving. Je doet het in de tijd die jou schikt en het is je eigen keuze. En je krijgt er vaak heel veel voor terug! Impuls kan je helpen bij het zoeken naar vrijwilligerswerk.
Lees meer

Meedoen en ontmoeten

Mensen ontmoeten, bewegen en lekker bezig zijn is goed voor iedereen. Maar soms heb je minder sociale contacten dan je zou willen. Of weet je niet precies waar je terecht kunt. Wij helpen je dan graag!
Lees meer

Geld en administratie

Geldzorgen? Of je administratie niet bijgewerkt? Wij kunnen je helpen. Bijvoorbeeld door samen je administratie in orde te maken of om mee te kijken wat je nodig hebt.
Lees meer

Zorgen voor een ander

Zorgen voor iemand in je naaste omgeving is heel natuurlijk. Je zorgt voor je zieke kind, je ouders of een familielid. Het is iets wat veel mensen gewoon doen. We kijken om naar elkaar. Als dit langere tijd nodig is, noemen we dit mantelzorg.
Lees meer